Szelvényajánló: A VB-meccsek mellett Skandinávia is jó opció egy-egy duplázásra!

2018. Jun. 14.
liguriano

Norvégia és Svédország a helyszín. A Tromsö kupameccsen lép fel, a Helsingborg pedig egy erős riválisának otthonában játszik. Nem hagyjuk magára az északi bajnokságokat sem a VB ideje alatt, hiszen remek lehetőségeket rejtenek magukban. Ma a gólokban utazunk, van egy remek duplázónk!

h i r d e t é s ▼

 

Tromsö-Valerenga
Mindkét csapat szerez gólt - 1,55

  • A norvég kupában találkozik most a két élvonalbeli együttes, a bajnokságban egyébként nagyon hasonlóan szerepelnek, bár az egymás elleni ütközetüket a Tromsö simán megnyerte. A hazaiak a harmadik legtöbb gólt szerezték a bajnokságban, vélhetően ma is támadólag lépnek majd fel hazai környezetben, ami nagyon jót tehet a meccsnek. Talán Simo Valakari a hazaiak finn edzője bizalmat szavazhat a transfermarkt szerint legtöbbre taksált csatárának Bakengának is, aki meglepetésre még a bajnokságban nem tudott gólt szerezni, csak a kupában idén. Személy szerint a Tromsö támadó stílusára alapozok, amiben benne lóghat egy adok-kapok is, már csak azért is mert a Valerenga többször viselkedett 2018-ban udvariatlanul.
    További információkat a meccsről ITT találtok!

Halmstad-Helsingborg
Gólszám több, mint 1,5 - 1,35

  • A svéd másodosztály egyik nagy favoritja látogat az Örjans Vallba, ahonnan április 16.-a óta nem tudott csapat győztesen távozni. Két jó formában lévő alakulatról van szó a bajnokság első feléből, a Halmstad  az 5., a Helsingborg a 3. helyen áll három egység különbséggel. Szinte mindenki játékra kész mindkét alakulatnál, így a vendégeknél az a japán Kinoshita is aki hat gólnál jár már a szezonban, illetve a vendégeknél is a fiatal tehetség Max Svensson, vagy Bojanic, akik a középpályát uralhatják. Véleményem szerint két önbizalomtól duzzadó alakulat ütközetéből a minimum két találat első ránézésre nem tűnik hatalmas elvárásnak.
    További információkat a meccsről ITT találtok!

Eredő: 2,09

 

 

h i r d e t é s ▼