Szelvényajánló: észak-Európából duplázunk ma egyet!

2018. Jun. 13.
liguriano

Holnap kezdődik a seregszemle, de előtte ma még találtunk két meccset, amit ha összekötünk egy remek duplázó lesz a jutalmunk. Cél az izlandi bajnokság és a norvég kupa, az eredő 2,04

h i r d e t é s ▼

 

Vikingur Olafsvik - Leiknir R.
Vikingur Olafsvik (1X2) - Odds: 1,62

  • Az izlandi második vonalban hat fordulón vannak túl az alakulatok, s a mostani vendéglátó oldaláról érdekesség, hogy eddig mind a hat meccsüket idegenben játszották. Most azt a Leiknirt fogadják, akik a hat forduló alatt hat egységet gyűjtöttek, ami egyenlőre a kieső zóna közelébe sorolja őket. Eddig háromszor léptek pályára idegenben, s még pontot sem sikerült szerezniük, ami nem jó előjelnek számít az élvonalból frissen kiesett társulat ellen sem. A bosnyák Purisevicnek lesz dolga az élvonalba való visszavezetés tekintetében, de azért a liga egyik favoritja meghatározó szerepet tölthet be, aminek az egyik jelét ma is megtapasztalhatjuk. 

Bodö/Glimt - Hödd
Bodö/Glimt (1X2) - Odds: 1,26

  • A norvég kupában már a negyedik fordulóban járnak, s az élvonalbeli Bodö fogadja a második vonalban vitézkedő Hodd gárdáját. Az elmúlt évad kupakiírásában a mostani hazaiak eddig jutottak, míg Sindre Eid gárdája már a második fordulóban kiesett. A második vonalban jól szerepelnek a vendégek, eddig egyetlen vereségük van, s ez intő jel lehet a vendéglátó csapat számára,nem beszélve arról hogy a korábbi fordulóban egy élvonalbeli klubot már búcsúztattak. Nem hinném, hogy emiatt a Bodö félvállról venné ezt az ütközetet, s főként Opseth gólérzékenységére alapozva képesek lehetnek a továbblépésre már a rendes játékidőben. 

Eredő: 2,04

 

 

h i r d e t é s ▼