Szelvényajánló: Izland-svéd kötéssel próbálkozunk meg egy kétésfelezőt!

2018. Jun. 14.
liguriano

A Keflavik gondban van, ma is a túlélésért küzd, a Strömsgoset pedig a kupában játszik, vélhetően gólos meccset. Van egy remek meglátásunk!

h i r d e t é s ▼

 

Keflavik-KR
KR - 1,60

  • Az izlandi bajnokság sereghajtója hazai környezetben próbál javítani az eddigi teljesítményén, ugyanis nyolc meccsen nyeretlenül mindössze három pontot szereztek. A KR sincs nagy formában, kiestek a kupából, majd a bajnokságban is csak kínlódnak, viszont ma este komoly motivációt adhat számukra a jelenlegi utolsó elleni bajnoki. Utoljára 2016-ban találkoztak egymással tétmeccsen, az egy ligakupa találkozó volt, s azt behúzta a KR, de a két együttes közös történelmében szinte napra pontosan 2008 június nyolcadikán fordult elő utoljára Keflavik győzelem. Részükről ez a gyenge széria nem hinném, hogy ma szakadna meg. 
    További információkat a meccsről ITT találtok!

Strömsgodset-Ranheim
Gólszám több, mint 2,5 - 1,60

  • Esélyesebbek a továbbjutásra  a vendégek, akik egyébként a norvég élvonalban parádésan szerepelnek, 13 forduló alatt 26 pontot gyűjtöttek, s a második helyen állnak. Ezen felbuzdulva a kupában is menetelne az elmúlt évadban még a másodosztályban vitézkedő csapat, s amilyen lendületben vannak, biztosan nagy elánnal vetik bele magukat a meccsbe. Ugyanakkor nem szabad leírni a vendéglátó-csapatot sem, s főként a legjobb gólszerzőjük Marcus Pedersen formájában, idei teljesítményében bíznak. Úgy gondolom a forduló egyik nagy meccse kerekedhet ki ebből, s főként a vendégcsapat nyíltsisakos támadófocija miatt gólgazdag összecsapást hozhatnak össze. 
    További információkat a meccsről ITT találtok!

Eredő: 2,56.

 

 

h i r d e t é s ▼