Szelvényajánló: Spanyol és svéd mérkőzések alkotnak egy remek szelvényt!

2018. Sep. 12.
liguriano

Az Osasuna kupameccse és a svéd második vonalból a GAIS mérkőzése kötve eredményez egy remek, 2,75-ös szorzót! Érdemes lecsekkolni!

h i r d e t é s ▼

 

 

Osasuna – Reus
Osasuna (1X2) - Odds: 1,65

  • Két másodosztályú együttes a spanyol kupában, ráadásul a szezont egyik fél sem kezdte túlságosan jól, egyenlőre 4-4 ponttal szerénykednek 4 forduló után a táblázat alsó felében. Azután, hogy az Osasuna csak éppen lemaradt a feljutásért folyó rájátszásról ez  mindenképpen a részükről csalódás, pedig a csapat gerince egyben maradt, noha edzőváltás történt náluk a nyáron. Összességében viszont a két együttes között akad némi különbség a hazaiak javára, ráadásul otthon rendkívül élesek, 2018-ban mindössze három tétmeccset veszítettek el az El Sadarban. 

GAIS – Värnamo
GAIS (1X2) - Odds: 1,67

  • 21 játéknap után a kieső zónában tanyáznak a vendégek a svéd második vonalban, de bőven megvan az esélyük még onnan az elmozdulásra, akár már ma is. Volt nekik egy borzalmas sorozatuk, amikor is zsinórban nyolc meccset veszítettek el, ám az utolsó hatot veretlenül hozták le. A formájuk remek, viszont a Gais sem dőlhet hátra, hisz a vörös zónától nincsenek annyira messze, s főként a hazai találkozóikra kell rákoncentrálniuk, amelyekből lesznek még bőven húzósak. Az gondolom, hogy mivel a vendégeknek a sürgősebb, s most a pozitív eredményeik miatt önbizalmuk is van, felvállalhatnak egy nyílt sisakos játékot, amit szerintem a vendéglátók megfuthatnak, s ezek a kontrák akár három pontot is érhetnek.

EREDŐ: 2,75

 

 

h i r d e t é s ▼