Szelvényajánló: Svéd és dán meccsek fókuszban!

2018. Jul. 14.
liguriano

Indul a dán bajnokság, ezzel egy újabb lehetőség nyílik a nyári fogadásoknál. Midtjylland – Aarhus meccs Dániából és bekötöttünk hozzá egyet Svédországból is. Az eredmény 2,40 lett, érdemes velünk tartani!

h i r d e t é s ▼

Midtjylland - Aarhus GF
Tipp: Midtjylland (1X2) Odds: 1,45

  • Útjára indult Dániában is a labda tegnap, ma meg már a  bajnokcsapat is bemutatkozik. Egy szűk hónapja a felkészülés keretein belül találkoztak egymással a Ceres parkban, s 1-0-ás hazai vezetés után a Midtjylland 3-1-re tudott nyerni. Korcsmár is gólt szerzett, de rajta kívül két olyan játékos is, akik kisebb-nagyobb kitérő után tértek vissza a klubhoz. Az eddigi átigazolási időszakban elveszítettek egy fiatalt védőt, illetve a rutinos Halstit, de sikerült több értékes igazolással erősíteni a keretet. Ilyen lehet a középpályára Okosun, vagy az elmúlt idényben a Kiel csapatában kiemelkedő teljesítményt nyújtó Drexlert. Azt gondolom idén is a bajnoki cím egyik várományosa a vendéglátó brigád, s sikerül ott folytatni a bajnoki szereplésüket, ahol abbahagyták pár héttel korábban. 

Dalkurd - Trelleborg
Dalkurd (1X2) Odds: 1,66

  • Alsóházi rangadó a svéd élvonalból, ahol a hazaiak csak mindössze három ponttal gyűjtöttek kevesebbet a vendégeknél. A Dalkurd együttesénél júniusban edzőváltás volt, Johan Sandahl személyében egy olyan szakember kapta meg az irányítást, aki korábban dolgozott már a csapatnál, segítője az egykori kapus Adil Kizil lett. A csapat élén történő változások óta két bajnokit játszottak le, a szünet előtt Malmöben értek el egy gólváltással tarkított döntetlent,majd a szünet után hazai környezetben simán verték a Brommapojkarna brigádját. Talán vehettek olyan lendületet,ami aminek a segítségével egy újabb hazai sikerre tehetnek majd szert. 

Eredő: 2,40

 

 

h i r d e t é s ▼