2024.03. 24.

Válogatott felkészülési mérkőzés: Guatemala - Venezuela (Latino gólváltás!) 2024.03.24

Válogatott felkészülési mérkőzés: Guatemala - Venezuela (Latino gólváltás!) 2024.03.24

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Guatemala – Venezuela

  • Barátságos felkészülési meccsen találkozik a két latin-amerikai válogatott, a fókuszban a közelgő Copa America van. Venezuela kemény meccset játszott legutóbb az olasz válogatottal egy minitornán az USA-ban. Fernando Batista csapata egy korai büntetőt hibázott, mivel a veterán csatár Salomon Rondon büntetőjét a remekül védő Gianluigi Donnarumma kifogta, és annak ellenére, hogy Darwin Machis a félidő előtt egyenlített, végül 2-1-es vereséget szenvedtek. Június végén az amerikai kontinenstornán lépnek pályára a B-jelű csoportban Mexikó, Ecuador és Jamaica ellen. A világbajnoki selejtező dél-amerikai csoportjában jelenleg kiemelkedő teljesítményt nyújtanak! Az elmúlt 15 mérkőzésükön mindössze háromszor kaptak ki, jelenleg a 4. helyen állnak, két ponttal megelőzve Brazíliát is, akikkel döntetlent játszottak 2023 végén.
  • Guatemala nincs olyan jó formában az utóbbi időszakban. legutóbb csütörtökön, az Ecuador elleni barátságos találkozón szenvedtek vereséget New Jerseyben. Luis Fernando Tena csapata immár hét mérkőzés óta nyeretlen, egészen tavaly szeptemberig visszamenőleg, amikor a CONCACAF Nemzetek Ligájában legyőzték El Salvadort. A rossz teljesítmény oka a vérszegény támadósor, volt hogy négy meccsen keresztül nem voltak képesek betalálni. A következő világbajnoki döntőre esélyes Guatemala júniusban kezdi meg világbajnoki selejtezősorozatát. Várhatóan továbbjutnak a második körös csoportból, amelyben Dominika, a Dominikai Köztársaság és Jamaica is szerepel. De ez a mai meccs nehéz lesz a számukra és a hazai pálya előnye is talán csak egy gólra lesz elég. Venezuela lendületben van és minimum a döntetlent elérik, de sokkal inkább a vendégsiker a valószínűbb. A gólváltás azonban esélyes, magában is és X2-vel kötve még jobb választás lehet!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Guatemala - Venezuela
Mindkét csapat szerez gólt | 2.06 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából