2024.03. 23.

Válogatott felkészülési mérkőzés: Németország - Franciaország (Nagymenők akcióban!) – 2024.03.23

Válogatott felkészülési mérkőzés: Németország - Franciaország (Nagymenők akcióban!) – 2024.03.23

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy séllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

A mai tipp OVERRE:
Németország – Franciaország

  • Folytatódnak az európai válogatottak felkészülési mérkőzései. Franciaország és Németország válogatottja csap össze Lyonban, a Parc Olympique Lyonnais stadionban. Franciaország az egyik fő esélyese a nyári kontinenstornának. 2018-ban világbajnokok lettek Oroszországban, rá négy évre pedig döntőztek Katarban, ahol végül vereséget szenvedtek az Argentínoktól. A franciák igazolták erejüket a selejtező-sorozatban is. Nyolc mérkőzésből 22 ponttal, négy ponttal Hollandia előtt biztosította be a B csoport első helyét. A verseny során Franciaország különösen támadásban volt lenyűgöző: 29 gólt lőtt és mindössze hármat kapott. Az egyetlen náluk hatékonyabb csapat a portugál válogatott volt 36 góllal. Egyetlen döntetlenjük volt, azt is az utolsó meccsen játszották Görögország ellen, amikor már nem számított, emiatt messze nem a legerősebb felállásban álltak ki. Ma viszont meg kell mutatni a Deschamps-legényeknek, hogy mit tudnak! Biztos, a legerősebb felállásban futnak ki a németek ellen.
  • A német labdarúgás abszolút mértékben gödörben van! A Nationalelf a 2014-es világbajnokság megnyerése óta még nem nyert nagy trófeát. A közelgő Európa-bajnokság házigazdájaként azonban érthetően komolyan a tervek! Németország nem vett részt a selejtezőkön, ehelyett 2023 folyamán több barátságos mérkőzést játszott, amelyek során három győzelmet és két döntetlent ért el, sőt, hat vereséget is elszenvedett, ami elmarad a csapattal szemben támasztott elvárásoktól. Legutóbb novemberben kikaptak Ausztriától, így Nagelsmann alaposan felforgatta a csapatát, láthatóan keresi azokat a játékosokat, akik segíteni tudnak majd az EB-n. Meghívót kapott többek között Deniz Undav, Maximilian Mittelstaedt, Waldemar Anton, Aleksandar Pavlović is.
  • Franciaország kiváló formában van az elmúlt években és ez most is kitart még. A játékosaik komolyabb értéket képviselnek, és az öltözőben is sokkal jobb a hangulat. A németek az újratervezésen dolgoznak, nem is nagyon tudok érvet felhozni az ő győzelmük mellett. Egy gólra jók lesznek talán, de vagy hármat kapnak majd. Over a tippem.


KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Németország – Franciaország
Több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.71 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
AHA 2024-03-23 20:56:11
Móka kacagás

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.23. 21:00
Franciaország - Németország
Az első 10 perc eredménye (0-9:59)
Döntetlen
1.18 0 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1180
AHA 2024-03-23 21:06:16
🤣🤣🤣🤣1. Perc gól vicc
Niké 2024-03-23 22:18:43
Na igen aki élőben gólozott az első félidőre az nem valószínű ezt a 0-1-et gondolta félidei eredménynek.
Jó kis szivatós korai gól volt!
eden12 2024-03-23 18:03:47
"sima" hazai, legalábbis meglepőnék en is ha a németek feltámadnának
Niké 2024-03-23 22:13:52
Meglepődés maradt! 🙄
Itt ezek a barátságoson csak az ilyen meglepiket érdemes rakni.
Tiszta Konferencialigás selejtezőben érzem magam ezeknél.
Spanyolország gólt sem lőtt Kolumbia ellen vagy Málta 0-1-ről fordított majd a végén Szlovénia örült az iksznek.
Olaszok voltak akik Venezuelát verték és a gólváltást is hozták.

további tippjeink a Foci világából