2024.03. 26.

Válogatott felkészülési mérkőzés: Spanyolország – Brazília (Nagymenők ha találkoznak!) 2024.03.26

Válogatott felkészülési mérkőzés: Spanyolország – Brazília (Nagymenők ha találkoznak!) 2024.03.26

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Spanyolország – Brazília

  • A spanyolok kísérletező fázisban vannak! Pénteken Kolumbia ellen sem tudtak meggyőző játékot a pályára rakni és ki is kaptak 1-0 arányban. Pedig a selejtezőket kiváló játékkal hozták le! Spanyolország nyolc mérkőzésből hét győzelmet szerzett az A-csoportban és 21 ponttal a első helyen végeztek. A kontinenstornán Horvátország ellen kezdenek majd, a csoportban ott lesz Olaszország és Albánia is. Spanyolország 2008-ban és 2012-ben is megnyerte az EB-t, de aztán szépen lassan kiöregedett az a korosztály és már nem ment annyira. 2020-ban az EB elődöntőjében esett ki Olaszországgal szemben, a 2022-es VB-n m ár a 16 között kiestek Marokkó ellen! Egy újratervezési fázisban vannak, Kolumbia ellen három újonc kapott lehetőséget Alex Remiro, Pau Cubarsi és Dani Vivian személyében és ma is több olyan játékos játszik majd, akik bizonyítási lehetőséget kapnak. De ma talán erőteljesebb kezdőcsapat lép majd pályára, Alvaro Morata és Nico Williams minden bizonnyal kezdeni fognak.
  • Dorival Junior szombaton tökéletesen kezdte brazil menedzseri megbízatását, sikeresen vezette csapatát 1-0-s győzelemre Anglia ellen a Wembleyben. A gólt egy olyan fiatalember, egy bizonyos Endrick, szerezte, aki még nincs 18 éves és nyáron már a Real Madrid játékosa lesz. A győzelemmel megszakadt Brazília három egymást követő vereségsorozata, amely a 2026-os világbajnokságra való kvalifikáció utolsó három mérkőzésén Uruguaytól 2-0-ra, Kolumbiától 2-1-re, Argentínától pedig 1-0-ra kapott ki, így hat mérkőzésből mindössze hét ponttal a hatodik helyen áll a csoportban. A brazilok még játszanak Mexikó és az USA ellen, mielőtt megkezdődik a 2024-es Copa America. Richarlison térdproblémák miatt nem biztos, hogy játszik, Ederson és Alisson sérülés miatt nincs. Változások várhatóak az Anglia ellen kezdőcsapathoz képest: Bremer, Douglas Luiz és Pepe Aquino bekerülhet a csapatba.
  • A brazilok jók voltak Anglia ellen, ez a játék mindenképp azt jelzi, hogy jók lesznek egy gólra. Egy spanyol válogatott pedig illene, hogy lőjön legalább egyet.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Spanyolország – Brazília
Mindkét csapat szerez gólt | 1.82 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Niké 2024-03-26 10:22:42
A 0-1 ma is ül!
Spanyolország tartja a szériát és a brazilok is.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.26. 21:30
Spanyolország - Brazília
Pontos végeredmény
Brazília 1:0
8.00 3 - 3
Tét 400
Kihagyott nyeremény 3200
barcelona 2024-03-26 08:34:33
A brazilok nem fognak kikapni és lehet, hogy nyernek is. Többeknek hazai pálya a spanyol. Angliát is lefocizták, szerintem ez ajándék ma

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.26. 21:30
Spanyolország - Brazília
Hendikep 0:1
Brazília
1.60 3 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1600

további tippjeink a Foci világából