2024.03. 23.

Válogatott felkészülési mérkőzés: Szlovákia - Ausztria (Szomszédok akcióban!) 2024.03.23

Válogatott felkészülési mérkőzés: Szlovákia - Ausztria (Szomszédok akcióban!) 2024.03.23

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Szlovákia – Ausztria

  • Szlovákia eredményesen fejezte be az EB-selejtezőket és három győzelemmel sorozatban jutott ki a németországi kontinenstornára. A tótok csapata Luxemburg, Izland és Bosznia-Hercegovina legyőzésével zárta a 2023-as évet. Francesco Calzona magabiztos csapata németországi Eb-n való továbbjutás esélyeit illetően, tekintve, hogy csapata mindössze két mérkőzést veszített 2023-ban - mindkettőt Cristiano Ronaldo és Portugália erejével szemben. Ráadásul szerencséjük is volt, mert a szlovák válogatott egy versenyképesnek tűnő csoportba kerültek, amelyben Belgium és Románia, valamint a B rájátszási útvonal győztese szerepel, ebből pedig jó eséllyel kettő ellen sikerrel lehet győzelmet elérni.
  • Ausztria és jó évet zárt tavaly, Azerbajdzsán, Észtország és főként Németország ellen is sikerült nyerniük. Ralf Rangnick szövetségi kapitány alaposan gatyába rázta az osztrák nemzeti csapatot, az első 18 mérkőzéséből 10-et megnyert, és mindössze öt alkalommal kapott ki. Az EB-n Rangnick csapata a D csoportba került a 2022-es világbajnoki döntős Franciaország, Hollandia és a rájátszás A szakaszának győztese kerül. Azért ez nem lesz olyan egyszerű, mint a szlovákoknak. Ausztria az utóbbi időben jól teljesített idegenben, az utolsó öt idegenbeli mérkőzéséből négyet megnyert, egyet pedig döntetlenre hozott.
  • Mivel mindkét fél jó formában érkezik erre az összecsapásra, gólváltást és döntetlenkörüli eredményt várhatunk.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Szlovákia – Ausztria
Mindkét csapat szerez gólt | 1.96 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából