2023.12. 10.

Válogatott mérkőzés: Kolumbia – Venezuela (Gólváltós barátságos felkésülési márkőzés 00:00-kor!) 2023.12.11

Válogatott mérkőzés: Kolumbia – Venezuela (Gólváltós barátságos felkésülési márkőzés 00:00-kor!) 2023.12.11

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

A mai tipp BTTS-re:
Kolumbia – Venezuela
2023. december 11., hétfő,00:00
Labdarúgás - Válogatott mérkőzés

  • Kolumbia és Venezuela magyar idő szerint hétfő hajnalban nemzetközi barátságos mérkőzésen csapnak össze. A két csapat szinte napra pontosan három hónappal ezelőtt találkozott egymással a CONMEBOL világbajnoki selejtezőjének első fordulójában, amelyet Kolumbia nyert meg 1-0-ra. Mivel ezt a mérkőzést Miamiban rendezik, mindkét csapat gyengébb csapatokkal vág neki a mérkőzésnek, mint amilyeneket általában pályára szoktak küldeni. Mindkét menedzser örülni fog a lehetőségnek, hogy néhány fiatalabb játékosuknak is lehetőséget adjon a nemzeti színekben, miközben a jövő év júniusában esedékes világbajnoki selejtezők következő fordulójára készülnek. A játékosok is szeretnének majd jó benyomást kelteni, így ez a mérkőzés szórakoztató lesz, és várhatóan mindkét oldalon születnek gólok!

tipp
Kolumbia – Venezuela
Mindkét csapat szerez gólt | 2.15 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából