Norvég ütközet

2018. Jul. 9.
pletszo

A norvég bajnokságban ma egy mérkőzést rendeznek, ezzel a találkozóval zárul a 16. forduló. A 10. helyen álló Kristiansund látogat a 11. Strömgodset otthonába. Lássuk, milyen végkimenetelre számíthatunk!?

 

h i r d e t é s ▼

Strömgodset – Kristiansund

  • Egy hely és három pont választja el a két csapatot a táblázaton. A Kristiansundnak május végén, június elején volt egy jó sorozata, akkor zsinórban három bajnokit nyert meg és ami a legfontosabb, hogy ebben az időszakban ütötte ki 4-0-ra a mostani ellenfelét, a Strömgodsetet. A hazaiaknak tehát kellemetlen emlékük van a másfél hónappal ezelőtti találkozásról. A hazai apálya előnye az ő javukra billentené a mérleg nyelvét két ilyen hasonló tudású gárda meccsén, de pont az imént említett ok miatt a döntetlent látom a legvalószínűbb kimenetelnek. A biztonság kedvéért, inkább kéteséllyel javaslom a fogadást és a másik lehetőség a vendégsiker lenne.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

 

Hozzászólások

Ó, bocsika de én nem úgy látom, h a Strömgod kikapna otthon a Kristiansundtól, sőt...
A Strömgodset, elit csapat, legutóbbi éveiben mindig az első 5-ben volt, a Kristiansund meg tavaly jutott fel, szóval nekik most jön az a bizonyos második év, ami mindig nehezebb.
Tagadhatatlan, h a Kris jobban kapta el a fonalat a Ström meg lassabban kezdett,
de ezen a meccsen inkább hazai győzelmet várhatunk, mint döncit vagy vendégsikert.
Kikapott a Ström 0:4 -re a Kristiansundtól és ettől kellene lebénulnia?! :O :D
Sztem inkább eltaposni akarják most az ellenfelet, a visszavágás dühével. :)
Szóval biztos hazai, jó esetben mindkét csapat lő Gólt 2,95 -ért !

 

h i r d e t é s ▼