pletszo

Tipplap szerző
Havi cikkek száma: 0 db
Aktuális havi ROI -

Legfrissebb cikkei

Európa egyik legjobb edzőközpontjában Ochsenhausenben a járványhelyzet alatt sokáig nem is rendeztek versenyt, most már azonban négyen rendre indulnak. Ma is így lesz, lássuk az esélyeket!
Európa egyik legjobb edzőközpontjában Ochsenhausenben a járványhelyzet alatt sokáig nem is rendeztek versenyt, most már azonban négyen rendre indulnak. Ma is így lesz, lássuk az esélyeket!
A cseh TT Star Series versenyen hosszú idő után ragad először ütőt a 22 éves Stanislav Kucera. Lássuk, hogy a jó formában lévő Tomas Tregler ellen mire megy?!
A cseh TT Star Series versenyen hosszú idő után ragad először ütőt a 22 éves Stanislav Kucera. Lássuk, hogy a jó formában lévő Tomas Tregler ellen mire megy?!
2020.05. 13. Német háziderbi
A Challenge Series mai versenynapján az alapszakasz zárásaként a Bluhm és a Happek találkozik. Lássuk az esélyeket!
A Challenge Series mai versenynapján az alapszakasz zárásaként a Bluhm és a Happek találkozik. Lássuk az esélyeket!

Legutolsó hozzászólásai

pletszo 2020-04-07 09:58:37
Kedves Olvasók!
Ezen a versenyen induló játékosok esetében nem mérvadó a világranglista, mert ezek a játékosok zömében nem indulnak el nemzetközi világranglista-pontszerző versenyeken. Ennek az az oka, hogy nem tagjai a cseh szűk válogatott keretnek. Sirucek, Polansky és Jancarik alkotják a szűk keretet Csehországban. Az itt szereplő játékosok az utánuk következő szűk réteg, akik voltak válogatottak, de most már nem férnek be a TOP3-ba.
Ebből kifolyólag sokkal relevánsabb azt megnézni, hogy ahol csapatbajnoki meccseket játszanak, ott milyen eredményességgel szerepeltek ebben az idényben. Ehhez elengedhetetlen, hogy ismerjük az adott bajnokság erejét, ebben nyújtok segítséget. Itt például Treglernek hiába van sokkal jobb %-a cseh ligában, mint Gavlasnak a lengyelben, a lengyel bajnokság Európa 3. legerősebb ligája, míg a cseh az gyakorlatilag egy légiósoktól mentek bajnokság csupán.
pletszo 2017-03-19 23:04:52
Köszönöm szépen!
pletszo 2016-11-09 14:17:42
Sziasztok!

Mára két NBA-meccset néztem ki:
 
Atlanta - Chicago


Szerda este az NBA-ben a tegnap óriási bravúrt végrehajtó Atlanta a Chicagót fogadja. Ez az ütközet rangadónak számít keleten. Mindkét csapat arra pályázik, hogy a Cleveland első számú kihívója legyen keleten. Úgy tűnik, hogy egyelőre az Atlantának van erre nagyobb esélye, hiszen hét meccsükből ötöt megnyertek, ráadásul legutóbb a címvédőt győzték le idegenben. A Cavs ellen remeklő Schröder, Millsap, Bazemore hármas Howarddal kiegészülve képes lehet legyőzni a nyáron nagy átalakuláson áteső Chicagót, amely a szezon második felére válhat igazán ütős alakulattá. Az előszezonban legyőzte az Atlanta a Bullst, de ami ennél fontosabb, hogy a legutóbbi négy NBA-ben lejátszott meccsüket egyaránt a Hawks nyerte, vagyis két szezonnal ezelőtt győzte le utoljára a Chicago a Hawkst ellen.

 
Orlando – Minnesota


Pocsék idénykezdést mutatott be a Minnesota, hiszen hatból ötször kikapott. Idegenben még nyeretlenek Wigginsék. Ez örömteli hír az Orlando számára, amely szintén nem remekelt eddig, de nincs is miért szégyenkeznie. Az európai magra építő Magic célja a rájátszásba kerülés, ehhez például ezt a meccset meg kellene nyernie. Hezonja óriási ígéret és lehet, hogy ebben a szezonban már képes lesz kiteljesedni az NBA-ben, mellette pedig a rutinos Ibaka és Fournier nagy segítségére lehet az Orlandónak. Legutóbbi két hazai meccsét hozta a Magic és ha a Minnesota szörnyű idegenbeli mérlegét hozzátesszük, akkor megállapítható, hogy a Magic a találkozó esélyese, ráadásul Rubio a Timberwolves egyik klasszisa sérülés miatt hiányozni fog ezúttal. Legutóbbi öt egymás elleni meccsüket kivétel nélkül az Oralndo nyerte, igaz kétszer hosszabbítás után. ez az adat is tehát a hazaiak mellett szól.

A Tippmixpro ajánlatából:
Atlanta – Chicago: (1x2): -Atlanta, odds: 1,60
Orlando – Minnesota: A mérkőzés győztese: - Orlando, 1,60
 
pletszo 2016-11-08 17:35:08
Cleveland - Atlanta
Az NBA-ben a Cleveland az Atlantát fogadja az elnökválasztás estéjén. A Cleveland eddig hibátlan a ligában. Ott folytatták, ahol tavaly a nagydöntőben a Golden State ellen abbahagyták. A nyitányon valósággal kiütötték a New Yorkot, ezt követően már nem arattak ennyire sima győzelmeket, de minadnnyiszor hozták a kötelezőt. Most pedig az egyik kedvenc áldozatukkal, az Atlantával játszanak. Hazai pályán mindkétszer 128 pontot szórtak a Hawksnak tavasszal a rájátszásban. Végeredményben pedig söpréssel jutott túl a főcsoport elődöntőben az Cavs az Atlantán. A második meccs kimondottan demoralizáló volt, hiszen 25 pontos győzelmet arattak a Jamesék.Játéktudásban is előrébb jár a hazai csapat. A Cavs eddig 100%-os, míg az Atlanta 6-ból 4-et nyert. James egészen pazar passzokkal szolgálja ki társait meccsről-meccsre, nagyon nehéz dolguk lesz Howardéknak. A Cleveland győzelme valószínűnek tűnik, de talán meg lehet kockáztatni 6,5-ös hendikeppel is megfogadni a Cavset.
Portland - Phoenix
A Portland két idegenbenbeli győzelemmel a tarsolyában tér vissza hazai környezetbe. A Memphist és a Dallast győzték le, előbbi találkozón McCollum különösen kitett magáért, hiszen 37 pontig jutott. A csapat legnagyobb ásza, Damien Lillard lassan a liga legjobbjai közé növi ki magát - 32 pontot átlagol meccssenként - és az ő vezetésével, akár nagy célokért is küzdhet idén a Portland. A szezont gyengén kezdő Phoenix ellen hazai pályán kötelező lenne a győzelem. Azt a két sikert is hosszabbítás után aratta a Suns,de az egyik az aktuális ellenfél ellen hazai pályán. A Lakers ellen viszonylag sima vereséget szenvedtek legutóbb, de Booker ennek ellenére 39 pontot hintett. Játékoskerete és a hazai pálya előnye miatt a Portland számít esélyesnek, de biztosan nem lesz egy sima találkozó.
A Tippmixpro ajánlatából:
Cleveland - Atlanta: Hendikep - 6,5: Cleveland, odds:1,55
Portland- Phoenix: (1x2): - Portland, odds: 1,30
pletszo 2016-07-21 14:34:45
03521 A. Bogdan-A.Riske V 1,30
03210 M. Puig-L. Davis H 1,22