Copa del Rey: Betis-R. Sociedad

2019. Jan. 10.
Gandras

Nagy kérdés, hogy a Real elleni idegenbeli siker mekkora lendületet kölcsönzött a Sociedadnak a sevillai kupameccsre, vagy talán a túlzott önbizalommal beleszaladhatnak egy zakóba is. Tény hogy a hurrá hangulat túlzó is lehet olykor egy ilyen ütközetben, bár az oda-visszavágó egyik alapja az hogy ott lesz még a pótvizsga.

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL KUPA
2019.01.10. 20:30
BETIS - REAL SOCIEDAD

  • A Betis a bajnokságban a hatodik helyen áll, s természetesen megcélozták idén is az európai kupaporondot, noha a hétvégén idegenben vereséget szenvedtek. Viszonylag óvatosak a számok hazai környezetben, az eddig lejátszott kilenc bajnokijukból 15 pontot szereztek, s ezúttal a liga második legudvariatlanabb együttese látogat hozzájuk. December elején találkoztak egymással a bajnokságban, s akkor a zöld  mezesek otthon tartották mindhárom pontot, az 1-0-ra végződött összecsapáson Bartra, Lo Selso, illetve Willian Carvalho is remek teljesítményt nyújtott, előbbi kettő ezúttal is kezdőként kaphat szerepet.
  • Viszonylag kiegyenlített csata volt a mezőnyben, ugyanannyi kaput eltaláló lövéssel, ugyanolyan passzhatékonysággal, talán a mezőnyben többet volt a labda a sevillai csapatnál. A vendégeknél a decemberi edzőváltás gyakorlatilag jól sült el, Alguacil hozott egy új impulzust a csapat életébe, s ez ebben a kupapárharcban is eredményre vezethet. Illarramendi, Juanmi, Oyarzabal, és Bautista állítólag mind helyet kapnak a kezdőben, velük egy viszonylag erős kezdővel állhatnak ki ami növeli az esélyüket egy esetleges idegenbeli gólra, s az adok-kapokra is nagy sansz nyílik így, az mindkét csapat gól-t 1,80 körüli szorzóért rakhatjuk, ami szerintem a simán vállalható kategória.

 

 

h i r d e t é s ▼