Copa del Rey: Eibar-Sp.Gijon, semmi sincs lefutva?

2018. Dec. 6.
Gandras

Az első mérkőzésen a másodosztályú Gijon hazai pályán 2-0-ra tudott nyerni az élvonalbeli Eibar ellen, amivel hatalmas lépést tette a spanyol kupa következő fordulójának irányába. Azonban a baszk kiscsapatot nem szabad leírni, különösen hazai pályán okozhatnak meglepetést! Jó indokunk van arra, hogy a gólokra apelláljunk. Mutatjuk, hogy miért!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL KUPA
2018.12.06. 18:30
EIBAR - SP. GIJÓN

  • Bár a hétvégén vereséget szenvedett  Mendilibar csapata, ám előtte három hazai bajnokijukat is győztesen hozták le, közéjük tartozik a Real Madrid ellni 3-0-is! A bajnokságban öt nyertes meccsük van egyébként, amiből négy született a Municipialban, a 19 kapott góljukból 8 esett hazai környezetben, tehát ebbe a mérlegbe nyugodtan kapaszkodhatnak. Az első meccsen több olyan játékos volt a kezdőcsapatukban, akik egyébként kevesebb lehetőséget kapott a korábbiakban, azonban ezúttal egy erősebb kerettel ugorhatnak neki a vendégeknek!
  • A Gijon vélhetően a kontrákra fog berendezkedni, s egyáltalán nincsenek rossz formában, az utolsó két bajnokijukat a második vonalban megnyerték, ezek közül különösen a Granada elleni idegenbeli siker volt figyelemre méltó. Az odavágón a szerb Durdevic szerezte az első gólt, majd a helyette pályára lépő Manzambi állította be a végeredményt, nem kizárt, hogy most az angolai származású támadó kezdőként kaphat szerepet. Az természetes, hogy már az osztálykülönbség miatt is a hazaiak az esélyesebbek, győzelmük 1,50-es szorzót ér, ám úgy gondolom, hogy a minimum három találat is remek lehetőségeket tartogat, amire 1,70-es szorzót szabtak az oddszmesterek! 

 

 

h i r d e t é s ▼