Copa del Rey: Gólokban hiszünk és egy remek szorzóban!

2018. Dec. 6.
Gandras

A Bilbao hazai pályán simán lehozta az odavágót, 4-0-ra nyertek a La  Liga sereghajtója ellen, így ahogy ilyenkor szokták mondani: a visszavágó már csak formalitás. Egy igazán remek szorzó és egy esélylatolgatás!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL KUPA
2018.12.06. 18:30
HUESCA - ATH. BILBAO

  • Aduriz két gólt is szerzett, de Benat is betalált, azonban a visszavágóra nem gondolnám, hogy túl erős kezdőt küldenének ki, meg persze gondolniuk kell a hétvégi bajnokira is. A hétvégén hazai környezetben a Girona ellen lépnek pályára, s most arra a találkozóra sokkal nagyobb koncentráció szükséges, hisz ideje lenne már elmozdulniuk a kieső zónából. A spanyol élvonalból a Huesca nagyon kilóg, jelenleg egyetlen győzelmük van még augusztusból, 14 forduló alatt 7 pontot szereztek, ami mellé 12-29-as gólkülönbség párosul.
  • A kupatalálkozón kívül a bajnokságban is találkoztak már, ám még az a szezon eleje volt, mindenesetre Bilbaoban 2-2-es döntetlen lett a találkozó vége. S bár a hazaiakról írtam korábban hogy túl magas szint nekik a spanyol élvonal, azért a vendégek sem szaggatják az istrángot, szintén csak egyetlen győzelmük van. 
  • Nem is csoda, hogy váltás történt a padon, a bilbaói születésű Gaizka Garitano próbál majd szerencsét, s hozhat némi új inspirációt az öltözőbe. A taktikai sakkjátszmán kívül a hazaiaknál Gonzalo Melero sérülés miatt szinte biztosan kihagyja a találkozót, hetek óta kínlódik egy fránya lágyéksérüléssel. Két gyenge formában lévő együttes, egy elvileg már lefutott párharc visszavágóján belemehet akár egy nyílt sisakos játékba is, ami miatt szerintem a gólváltás egy jó választás lehet 1,70-ért!

 

 

h i r d e t é s ▼