Copa del Rey: Real Madrid – Leganes

2019. Jan. 9.
Gandras

Újabb blama érte a királyi gárdát, ezúttal otthoni környezetben szenvedtek vereséget a Sociedadtól, ami után ismét felerősõdtek azok a hangok, amik az edzőváltást rebesgetik. Persze élesen bírálták a VAR-t a mérkőzést követően, s közben már egy új igazolást is bejelentettek Brahim Diaz személyében, illetve a Genoa gólfelelőséről Piatekről is pletykálni kezdtek. Ma pedig a LEganes-val játszanak kupameccset. Lássuk!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL KUPA
2019.01.09. 21:30

REAL MADRID – LEGANES

 

  • Ugyanakkor Solari felhívta a figyelmet arra, hogy amíg a helyzeteket nem lövik be, addig tök fölösleges a játékvezetéssel foglalkozni, de arra is kitért, hogy látott bíztató jeleket, látta a csapaton az elszántságot, amire azért ma is nagy szükségük lesz, ha nem szeretnék a tavalyi fiaskót megismételni. Az elmúlt évadban a legjobb nyolc között találkoztak a felek, s akkor hiába nyertek a madridiak idegenben, a hazai pályán becsúszott 1-2 a kiesésüket jelentette. Vélhetően a fontossági sorrendben nem az elején szerepel a Copa del Rey Puskás egykori klubjának noteszében, ám a mostani helyzet olyan ahol, nem érdemes játszani a fanatikusok idegrendszerével. Eredmények, győzelmek kellenek mindenképpen, még úgy is hogy több fiatal ismét lehetőséget kap a kezdőben, de az a Vinicius is szerephez juthat ma, akitől nagyon sokat vár a vezetéstől kezdve a szurkolókon át mindenki.
  • Legutóbb szeptemberben futottak össze hasonló pályaválasztás mellett, s akkor a blancók simán lelépték Pellegrino csapatát 4-1 arányban. Nincs nagy formában egyébként a vendégegyüttes sem, elméletileg a frusztrált formától függetlenül is simán hoznia kellene a vendéglátóknak a találkozót, ám annyi furcsa eredményt produkáltak már ebben a szezonban, hogy inkább maradnék a góloknál, a 2,5 ovet is egészen formás, 1,60 körüli szorzóért tehetjük. 

 

Hozzászólások

BOCSI A KOTNYELESKEDÉSÉRT. A SZERKIKNEK ÜZENNÉM, hogy A TIPPMIX KALKULÁTOR MEGINT nem működik, főleg kosárlabda vonalon. Nagyszerű lett volna látni az éjszakai NBA kínálatot, de hát ez van. Belenyugodtam, hogy ez nem jön össze.

 

h i r d e t é s ▼