Copa del Rey: Villarreal – Espanyol

2019. Jan. 9.
Gandras

Gólzáporos párharcot vívtak a sárga mezesek az előző fordulóban, a 3-3-as első meccs után, hazai környezetben 8-0-ra gázolták el az Almeria gárdáját. A visszavágó egyik hőse mindenképpen Ekambi volt, aki négy gólt szerzett, a Franciaországból érkezett támadó a bajnokságban eddig csak két találatnál jár. Ma pedig az Espanyol lesz az ellenfél.

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL KUPA
2019.01.09. 20:30
VILLARREAL – ESPANYOL

  • A Villarreal játékosok elkezdték a bajnokságban összekapni magukat, ahol a kiesés elől menekülnek, viszont hatalmas küzdelem vár majd rájuk. A kupában azzal az Espanyollal sodorta össze őket a sor, mely társaság a bajnokságban egy hosszú negatív széria után tudott nyerni, illetve akiktől októberben vereséget szenvedtek Barcelonában. Az első meccsen talán kezdeményezőbb, s a torpedózás tekintetében aktívabb lehet a sárga tengeralattjáró, míg az Espanyoltól inkább a hibákra való várakozás lehet a várható magatartás. Az elmúlt szezonban is eljutottak idáig, ám akkaor a Leganes megálljt parancsolt a Villarealnak, viszont az Espanyol továbblépett, s szerezte volna meg történetének 5. kupasikerét, onnan már viszont nem tudott továbblépni. Bár Rubi együttese nyerni tudott a hétvégén 1-0-ra a játékuk még akadozott, egyetlen kaput eltaláló lövésből voltak eredményesek, s a Leganes még a kapufáig is eljutott.
  • Ezzel szemben Luis Garcia csapata egyre nagyobb önbizalommal lép pályára meccsről - meccsre, s ebben a Real elleni remi nagyon sokat segíthetett, az akkor főszereplővé előlépő Cazorla rutinjára ma is nagy szükség lehet. Mindkét szakvezetés megpróbálhatja valamilyen módon a keretét forgatni egy kicsit a sűrű program miatt, illetve a kisebb sérüléssel bajlódókkal sem gondolnám hogy sokat kockáztatnak, gondolok itt esetleg Sergi Garcia kihagyására. Véleményem szerint, ha az elmúlt hetek teljesítményét nézzük, akkor jobb állapotban vannak vendéglátók, illetve jobban is haraphatnak az első meccsen, aminek lehet az eredménye az hogy az odavágót behúzzák egy jó duplázóért cserébe.

 

Hozzászólások

BOCSI A KOTNYELESKEDÉSÉRT. A SZERKIKNEK ÜZENNÉM, hogy A TIPPMIX KALKULÁTOR MEGINT nem működik, főleg kosárlabda vonalon. Nagyszerű lett volna látni az éjszakai NBA kínálatot, de hát ez van. Belenyugodtam, hogy ez nem jön össze.

 

h i r d e t é s ▼