Kék-fehérek egymással szemben

2018. Sep. 12.
Evergreen11

A Zaragoza a Deporral került szembe a kupában. Óvatoskodás várható, vagy valamelyik fél döntésre vinné a dolgot? Mutatjuk, mint várunk az üzközettől!

h i r d e t é s ▼

Zaragoza - Deportivo La Coruna
Tipp 1.: Félidő D! (1.85 - tippmixpro)
Tipp 2.: D! (3-10 - tippmixpro)

 

  • Nagy kérdés, hogy a két, egyaránt a feljutásra hajtó alakulat közül melyik veszi komolyabban a Király Kupa 2. fordulójának összecsapását. Előzetes lapértesülések szerint mindkét vezetőedző belenyúlt majd megszokott kezdőcsapatába, tehát erőteljesen tartalékos alakulatok futnak majd ki a La Romareda gyepszőnyegére.
  • Sok a hasonlóság a két brigád eddigi teljesítménye között. Mindketten 8 egységig jutottak 4 játéknap alatt, őrzik veretlenségüket. A zaragoza idegenbeli sikerből érkezik a mai megmérettetésre: úgy nyertek Oviedóban 4-0-ra az aragóniaiak, hogy négyszer találták el a kaput... Hazai környezetben eddig 1-1-0 a mérlegük, az iksz a Las Palmasszal jött össze a rangadón, azért az vállalható eredmény.
  • A Depor egy ráadásban szerzett találattal győzött a Riazorban az ugyancsak feljutásra gyúró Sporting Gijon ellen, így tapadnak a kékek az élmezőnyhöz. A keret gyengült a kiesés miatt a nyáron, bár azért maradtak rutinos futballisták a keretben. A szakvezető biztosan változtat a hétvégi nyerő együttesen, olyan focisták kapnak lehetőséget, akik eddig jobbára "jegelve" voltak.
  • A bajnokság élvez prioritást mindkét oldalon, ez döntpen befolyásolhatja a mai ütközetet. Nagyon ikszgyanús történetről van szó, tehát előfordulhat, hogy túlóráznak majd a csapatok.

 

h i r d e t é s ▼