2023.03. 20.

A Nap Meccse!: Mirandes - Eibar (Baszk öröm a köbön!) - 2023.03.20

A Nap Meccse!: Mirandes - Eibar (Baszk öröm a köbön!) - 2023.03.20

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A nap meccse a La Liga 2 összecsapása, ahol a listavezető Eibar hétfő a feljutásért küzd, amikor az idegenbe utazik a 13. Mirandeshoz.

  • A vendégek jelenleg a tabella élén állnak, egy pontra a második helyen álló Las Palmas előtt, ugyanannyi mérkőzéssel (31), míg a Mirandes a 12. helyen áll, 11 pontra az első hattól és 10 pontra a kieső zónától. Ez azt jelenti, hogy sokkal inkább az Eibarnak van motivációja ma este, mint a hazaiaknak. A Mirandes még soha nem játszott a spanyol élvonalban, de a harmadosztályból való 2019-es feljutását követően az elmúlt négy szezonban a Segunda Divisionban szerepelt. Annál pedig kívánni sem kívánhatnak többet, hogy ne essenek ki. Ehhez pedig elsősorban a hozzájuk közeli csapatokat kell verni. Joseba Etxeberria csapata a múlt vasárnapi, Sporting Gijon elleni 4-3-as győzelemmel a háta mögött vág neki a mérkőzésnek, amivel a legutóbbi három meccsükből hét pontot szereztek. A Mirandes a második játékrész elején még 4-1-re vezetett, mielőtt a Sporting Gijon válaszolt volna, de a záró szakaszban sikerült behúzni a győzelmet. Az Eibar eközben legutóbb 1-0-s győzelmet aratott a Burgos ellen, Jon Bautista az első játékrész utolsó szakaszában szerezte a találkozó egyetlen gólját. A kis baszk csapatnál nagyon jó a védelem, de elöl nem ők a legjobbak! Gaizka Garitano csapata a legutóbbi négy bajnoki mérkőzéséből mind a négyet megnyerte, így a tabella élén áll, és 31 bajnoki mérkőzéséből 59 pontot szerzett. Az Eibar 2014 és 2021 között zsinórban hét szezont töltött a La Ligában, mielőtt kiesett volna, a legutóbbi idényben pedig harmadik lett a Segunda Divisionban, amivel bejutott a rájátszásba. Idén pedig esélyes a feljutás. A tabella élén nagyon szoros a helyzet, az első öt helyezettet mindössze öt pont választja el egymástól, így az Eibar nem hibázhat, de ma nem is fog. Csak annyit adnak ki magukból, ami szükséges lesz és egygólos győzelem várható.

 

tipp
Mirandes - Eibar
Hendikep 1:0 | Döntetlen | 3.65 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Mirandes - Eibar

2023. 03. 20. 21:00 | Spanyol 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából