2022.12. 05.

A Nap Meccse! - Szoros összecsapás a Estadio El Toralín-ban! 2022.12.05

A Nap Meccse! - Szoros összecsapás a Estadio El Toralín-ban! 2022.12.05

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai nap meccse a spanyol La Liga 2 mai találkozója, a Ponferradina – Burgos összecsapás.

  • A spanyol másodosztály nagyon szoros, az első két-, azonnali továbbjutást érő pozícióra jelenleg 4 csapat biztosan esélyes még. Ezek egyike a Burgos, amely a mai meccs előtt úgy áll a 3. helyen 31 ponttal, hogy egy meccsel kevesebbet (a mai) játszott mint a többiek. Előttük pedig két 34 pontos csapat áll. Szóval a tét nagy, a továbbjutás érdekében tartani kell a lépést az Alaves-zel és a Las Palmasszal.
  • Ami nagyon fontos, a Burgos védelme kőkemény! A lejátszott 17 meccsen 6 gólt kaptak mindössze! Ez elsősorban a kiválóan védő Churripi kapus érdeme, valamint a hazai pályán négy főből-, vendégként pedig a nehezebb meccseken öt főből álló védelemé! Jól látható, hogy Calero edzőnek a legfontosabb az, hogy ne kapjanak gólt! A támadósor nem olyan erős. 15 gólt lőttek a 17 forduló alatt, ami kevesebb, mint a gól/meccses átlag. Ezt kellene kicsit növelni ahhoz, hogy a feljutás, de legalábbis a playoff biztos legyen. Ma pedig erre meglesz a lehetőség! Az ellenfél a Ponferradina csapata, amely a 19. helyen áll, hátul nagyon gyenge, a kapott 25 gól a második legtöbb a ligában, csak a tökutolsó UD Ibiza tud ennél sokkal kevesebbet. A csatársor gyenge, de még így is többet lőttek, mint a Burgos.
  • Ennek a Burgos-védelemnek nem fog gólt lőni a Ponferradina csatársor, viszont még a gyengécske Burgos-támadók is betalálnak majd a hazai kapuba. Vendégsikert várok, ez egészen jó szorzó, a biztonságra törekvő fogadók az X2-őt választhatja kisebb oddszért.

 

tipp
Ponferradina - Burgos
1X2 | Burgos | 2.64 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Ponferradina - Burgos

2022. 12. 05. 21:00 | Spanyol 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
tozso001 2022-12-05 20:23:13
Lássuk így....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2022.12.05. 21:00
Ponferradina - Burgos
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
2.87 1 - 2
Tét 500
Nyeremény 1435

további tippjeink a Foci világából