2023.11. 18.

Bet of the day: Espanyol – Elche (Spanyol bajnoki az EB-selejtezők árnyékában 2.0!) - 2023.11.18

Bet of the day: Espanyol – Elche (Spanyol bajnoki az EB-selejtezők árnyékában 2.0!) - 2023.11.18

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A spanyol Segunda Divisionban a 16. fordulót játsszák ezen a szombaton. Az Espanyol és az Elche Barcelonában találkozik egymással.

  • Az Espanyol az elmúlt szezonban az Elchével együtt kiesett a La Ligából, és 15 lejátszott mérkőzés után nem lehet elégedett az új szezonban nyújtott teljesítményével. A hatodik helyen állnak, kilenc ponttal kevesebbel, mint a listavezető Leganes. Az elmúlt hétvégén az Espanyol a Huescát fogadta. Kemény meccs volt, sok lehetőség nélkül egyik oldalon sem. Az Espanyol először az 54. percben szerzett vezetést büntetőből. Sűrű védekezéssel próbálták megakadályozni a hazaiak gólszerzését, de ez nem sikerült. A 78. percben a Huesca egy pontot szerez ezen a mérkőzésen. Az előző fordulóban az Espanyol az Eibarral találkozott egy 2:2-re végződött mérkőzésen.
  • A La Ligából való kiesés után az Elche a másodosztályban sem teljesített jól. Hat győzelemmel, öt döntetlennel és négy vereséggel a kilencedik helyen áll a csapat, 11 pont a hátránya az első helyezett mögött. Az Elche 2:0-s győzelmet aratott a Real Zaragoza ellen. Az Elche ezen a mérkőzésen komolyabb csapat volt a pályán, kétszer annyi lehetőséggel, mint a Real. A második félidőben három perc alatt két gólt lőttek. Előtte és utána főleg a vendégek fele játszott. Az Elche nemrég 1:1-es döntetlent ért el az Albacete ellen, a Király Kupában 2:0-ra verte az Európát. Van még egy győzelmük a Tenmerife ellen 2:1-re és a Huesca ellen 1:0.
  • Az Espanyol egy olyan csapat, amely sokkal többre hivatott, mint amit mostanában mutatott. Az utóbbi időben még nem ízlelte meg a győzelem ízét, és hazai pályán próbálja megszerezni újra a győzelmet. Az Elche lassan ébredezik. Az elmúlt egy hónapban három győzelmet arattak, és kihívást jelentő ellenfél lesz az Espanyol számára. Egy küzdelmes, védekezésorientált meccset várok, kevés találattal.

tipp
Espanyol – Elche
kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.79 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából