2023.11. 17.

Bet of the day: Valladolid - Leganes (Spanyol bajnoki az EB-selejtezők árnyékában!) - 2023.11.17

Bet of the day: Valladolid - Leganes (Spanyol bajnoki az EB-selejtezők árnyékában!) - 2023.11.17

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. Nagyon fontos összecsapást rendeznek Valladolidban, ahol a La Liga 2 tabellájának 3. és 1. helyezettje esik egymásnak.

  • A Valladolid az előző szezonban kiesett a La Ligából, és az idei szezonban az a cél, hogy egy szezon után visszatérjen az élvonalba. Egyelőre jó helyzetben vannak. Tizenöt mérkőzés után 28 pontjuk és kilenc győzelmük van. Pontegyenlőségben állnak a Sportinggal a 2. helyen, a Leganes mögött pedig hat pont a hátrányuk. A Valladolid zsinórban három győzelemnél jár minden bajnokságban. Minden mérkőzésen két vagy több gólt szereztek. Az utolsó 10 bajnoki mérkőzésükön nyolc győzelmet arattak. Az idei szezonban hét alkalommal végeztek kapott gól nélkül, ebből ötöt hazai pályán és négy mérkőzésen nem rúgtak gólt, csak egyszer hazai környezetben. Otthon remekelnek, nyolc meccsből hat győzelemmel és öt egymást követő győzelemmel. A legutóbbi négy hazai meccsükön két vagy több gólt szereztek. Az idei szezonban a bajnoki mérkőzéseiken 2,47 gólt láttunk meccsenként.

  • A Leganes négy évvel ezelőtt kiesett a La Ligából, az előző két szezonban pedig a tabella közepén szerepelt. Az idei szezont azonban pazarul kezdték. Tizenöt mérkőzés után 34 ponttal és 11 győzelemmel az 1. helyen állnak. Hat pont az előnyük a tabella élén. A Leganes hat győzelemnél tart minden bajnokságban, és lenyűgöző adat, hogy az elmúlt hét meccsen csak egy gólt kaptak. A Leganes ebben a szezonban 15 mérkőzés után mindössze hat gólt kapott, ami igencsak lenyűgöző. Kilenc alkalommal nem kaptak gólt, a legtöbbször a bajnokságban! A Leganes meccsein ebben a szezonban csak 2,07 gólt láttunk meccsenként, idegenben pedig csak 1,86-ot.

  • Ez egy nagyon szoros meccs lesz, ahol mindkét oldal tisztelni fogja az ellenfelet, ezért sokkal inkább az óvatos játékra rendezkednek be. Itt ma fontosabb lesz elkerülni a vereséget, mint megszerezni a győzelmet! A tippem kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen. 
tipp
Valladolid - Leganes
kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.50 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából