2023.06. 11.

Fogadáskészítő: Alaves – Levante – Cél a La Liga! - 2023.06.11

Fogadáskészítő: Alaves – Levante – Cél a La Liga!  - 2023.06.11

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. Az Alaves a hazai pálya előnyét kihasználva szeretne pozitív eredményt elérni a Segunda Division rájátszásának vasárnap esti, Levante elleni első mérkőzésén.

Tipp:

Indoklás:

  • Luis Garcia csapata az elődöntőben 3-1-es összesített sikert aratott az Eibar felett a továbbjutásért, míg a Levante a négyes döntőben az Albacete csapatát intézte el könnyedén, 6-1-es összesítéssel. Az Alaves az elmúlt szezonban hat egymást követő élvonalbeli szereplés után kiesett a La Ligából, így az első alkalommal szeretne visszakerülni az első osztályba. Az Alaves ismét nélkülözni fogja Nikola Marast térdsérülés miatt, míg Salva Sevilla a csütörtöki, Eibar elleni összecsapás első félidejében kényszerült kiállni, így várhatóan ő is kihagyja a találkozót. Toni Moya ezért a középső középpályán kezdhet, míg Villalibre az elődöntő visszavágóján a kispadról szerzett gólja miatt a ma a kezdőcsapatban kaphat szerepet. Luis Rioja volt a csapat fő gólfelelőse ebben a szezonban, 10 alkalommal talált be az összes versenyben, és a 29 éves játékos ezen a mérkőzésen is csatárposzton fog szerepelni.
  • A Levante ugyanakkor José Campana és Pablo Martinez hosszú távú térdsérülése miatt hiányzik majd, Robert Ibanez pedig izomprobléma miatt szintén erősen kérdéses a vendégeknél. Mohamed Bouldini és Joni Montiel együtt már 15 gólt szereztek ebben a szezonban, és a páros vasárnap is kezdő lesz, míg Roger Brugue az Albacete elleni elődöntő visszavágóján szerzett duplájával megtarthatja helyét a támadórészlegben. Calleja vezetőedző legutóbb 4-4-2-es felállást választott, és valószínűleg ezen a mérkőzésen sem fog változtatni, Jorge de Frutos pedig egy másik biztos kezdőjátékos lesz a gárdában. Rober Pier az Albacete ellen lesérült, helyére Ruben Vezo kerülhet.
  • A Levante az elődöntő mindkét mérkőzésén kiválóan játszott, és úgy tűnik, hogy a döntőre is jó formában érkeznek. Az Alaves is bőven képes arra, hogy pozitív eredményt érjen el az első mérkőzésen, de a Levante nem lesz rest gólokkal válaszolni. Ez egy jó kis többgólos meccs lehet.
tipp
Alaves - Levante
Mindkét csapat szerez gólt + over 2 gól a mérkőzésen. | 3.00 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából