2024.03. 25.

Single value tipp: Albacete - Ferrol (gólváltós csapatok, ha találkoznak!) – 2024.03.25

Single value tipp: Albacete - Ferrol (gólváltós csapatok, ha találkoznak!) – 2024.03.25

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A La Liga 2-ben a 19. helyezett Albacete három vereség után szeretne visszatérni a pontszerzéshez, amikor a 11. helyen álló Ferrol csapatát fogadják.

Albacete – Ferrol
2024. március 25., hétfő,20:30
Labdarúgás - Spanyol 2.
Tipp: Több mint 1,5 gól a mérkőzésen
Odds: 1,44
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Az elmúlt szezonban a rájátszásban szerepeltek, most pedig a kiesés ellen küzdenek. Az Albacete kevesebb mint egy év alatt a 6. helyről a 18. helyre került. Hét győzelemmel és 31 ponttal 31 forduló után a 18. helyen állnak a tabellán, és mindössze egy hellyel és egy ponttal vannak a kiesőzóna felett. Az Albacete borzalmas formában van. Három egymást követő vereség és négy győzelem nélküli meccs sorozatban van náluk. Emellett az elmúlt 12 bajnoki mérkőzésükön mindössze egy győzelmet tudtak felmutatni! A legrosszabb formában vannak a bajnokságban. Viszont az utóbbi időben a gólszerzés megy! Az Albacete négy egymás követő meccse gólváltással és az utolsó három emellett over 2,5 góllal zárult. Erre lehet alapozni a tippet. Valamint még egy fontos dolog, az Albacete 19 mérkőzéssel vezeti a BTTS-meccsek listáját a La Liga 2-ben. A 46 kapott góllal a liga legrosszabb védelmével rendelkeznek.
  • A Racing de Ferrol az előző szezonban feljutott a harmadosztályból, és ebben a szezonban 2006 óta először játszik a La Liga 2-ben. 31 mérkőzés után a 10. helyen állnak, és ez a szezon egyelőre remekül alakul. A 47 pontjukkal erős középcsapat, ami több, mint elég egy újonctól. Idén gyengébbek! A Ferrol hat meccset játszott győzelem nélkül, mielőtt vasárnap legyőzte a Real Valladolidot. Az év elején még a 2. helyen álltak a tabellán, de a 2024-es szezon kezdete óta tartó gyenge sorozat és az utolsó 10 meccsből mindössze két győzelem okozta a visszaesést. Az utolsó 10 meccsből öt gólváltással zárult.
  • Mindkét csapat szenved eddig a szezon második felében. Az Albacete az elmúlt 10 meccséből csak egy győzelmet tud felmutatni, a Ferrol pedig az elmúlt 10 meccséből csak kettőt. Viszont ez a két csapat az, amely nagyon sok gólváltós meccset játszik. Ma arra megyek rá, hogy lesz minimum két gól! Ez a leginkább biztonsági tipp erre a meccsre.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Albacete - Ferrol
Több mint 1,5 gól a mérkőzésen | 1.44 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából