2024.03. 04.

Single value tipp: Elche - Alcorcon (Hazai esélyek a La Liga 2-ben!) – 2024.03.04

Single value tipp: Elche - Alcorcon (Hazai esélyek a La Liga 2-ben!) – 2024.03.04

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A spanyol másodosztályú La Liga 29. fordulójának utolsó mérkőzésén az Elche az Alcorcon csapatát fogadja. Tekintettel arra, hogy ezen a mérkőzésen egy feljutásért küzdő csapat és egy kiesőhelyen álló klub csap össze, egyértelmű, hogy melyik az esélyesebb.

Elche – Alcorcon
2024. március 04., hétfő,20:30
Labdarúgás - Spanyol 2.
Tipp: Elche nyer
Odds: 1,57
Stake: 8/10
Indoklás:

  • Az Elche tavaly az első La Ligában indult, ahol matematikailag jóval a bajnokság vége előtt kiesett. Viszont a kerete nem szétszéledt, hanem szisztematikus átigazolással és a fiatalok figyelembe vételével egy olyan játékosállományt sikerült kialakítani a másodosztályra, amely sikerrel veszi fel a versenyt az azonnali visszajutásért! Az Elche jelenleg a 8. helyen áll a tabellán, de egy meccsel kevesebbet játszva és a verseny olyan szoros, ha a megnyerik a mai meccsüket, akkor akár a 3. helyre is felrepülhetnek. A házigazdák mindent megtesznek azért, hogy a szezon végére elérjék az első két hely valamelyikét, és közvetlenül feljussanak a La Ligába. Az Elche számára most egy könnyebb sorozat jön, amelyen meg kell szerezni a maximális pontszámot. A csapat legjobbjai az argentin középpályás Nicolas Castro, valamint a gólokért elsősorban felelős spanyol Oscar Plano.
  • Az Alcorcon jelenleg 28 mérkőzés után a kieső zónában van, egészen pontosan a 20. helyen, két ponttal kevesebbet gyűjtve, mint a vörös vonal felett álló Cartagena. Ráadásul a vendégek 22:38-as összesített gólkülönbségükkel védekezésben és támadásban is a liga leggyengébb csapatai közé tartoznak, így pedig nagyon nehéz lesz kiharcolni a bentmaradást. A jelenlegi formájuk sem mellettük szól, hiszen az elmúlt öt mérkőzésen mindössze egy győzelmet könyvelhettek el, a közvetlen kiesési rivális Andorra ellen 1:0 arányban, emellett két döntetlent értek el a Zaragoza és a Tenerife ellen, valamint vereséget szenvedtek a Huesca ellen 0:1-re és a Leganes ellen 0:3-ra. Könnyen lehet, hogy jövőre már két osztálykülönbség lesz a két csapat között. Ma pedig magabiztos Elche-győzelem várható, teljesen elfogadható szorzóért!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Elche – Alcorcon
Elche nyer | 1.57 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából