2024.03. 24.

Single value tipp: Levante - Elche (Soványka mérkőzés a Segunda Ligában!) – 2024.03.24

Single value tipp: Levante - Elche (Soványka mérkőzés a Segunda Ligában!) – 2024.03.24

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A spanyol másodosztályban a 11. helyen álló Levante a 2. Elche alakulatát fogadja.

Levante – Elche
2024. március 24., vasárnap,18:30
Labdarúgás - Spanyol 2.
Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól
Odds: 1,56
Stake: 8/10
Indoklás:

Az elmúlt öt mérkőzésen a Levante három döntetlent, egy győzelmet és egy vereséget ért el, ezzel pedig 44 ponttal a 11. helyen állnak. Stabilan védekező csapatról beszélünk, ám a lőtt gólok számával sem dicsekedhetnek. Legutóbb a Burgosszal játszottak idegenben 1-1-es döntetlent. Alex Sancris szerezte meg a vezetést a Burgosnak a 23. percben, ezt követően a Levante dominált, de csak a 72. percben tudtak egyenlíteni. A Burgosnak sokkal több gólhelyzete adódott a meccs második felében, de a Levante védelem állt a lábán! Korábban döntetlent játszottak a jóval gyengébb Andorra ellen, még korábban pedig 1:0-ra verték a Sporting Gijon csapatát, 3:2-re kikaptak az Oviedótól, és 0:0-s döntetlent értek el a Racing ellen.
Egy győzelemmel a vendégek esélyesek arra, hogy az első helyen álló Leganest megelőzzék. Jelenleg mindössze három ponttal lemaradva a második helyen állnak a Leganes mögött. Az Elche labdarúgói az utóbbi időben nagyon jól játszanak. Zsinórban négy győzelemmel és egy döntetlennel rendelkeznek előtte. Négy meccsen nyolc gólt lőttek és komoly esélyesek a bajnoki címre. Legutóbb Mourad Daoudi góljával nyertek az Albacete ellenében. Korábban a Villarreal B-t 1:0-ra verték idegenben, Az Alcorcont 3-0-ra verték, a Cartagenával idegenben 1:0-ra nyertek, az Eibarral pedig 0:0-s döntetlent játszottak. Az Elche átlagban alig több mint egy gólt szerez meccsenként, de remekül védekezik! Hazai környezetben és idegenben is a védelem van előtérben, nagyon nehéz áttörni őket.
A Levante egy erős középcsapat, amely remek védelemmel bír, de kevés gólt lő. Az utóbbi időben kicsit gyengébben játszanak. Az Elche védelme még jobb, még stabilabb, ennek köszönhetően még a kevés góljukkal is menetelnek és esélyesek a bajnoki címre. Szoros meccs várható, pici vendégesély, de a kevés gól az, ami igazán vonzó fogadási lehetőség ma!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Levante – Elche
kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.56 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából