2024.06. 09.

Single Value Tipp: Sporting Gijon - Espanyol

Single Value Tipp: Sporting Gijon - Espanyol

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A spanyol másodosztályban zajlik a feljutási playoff, amelynek az egyik elődöntője az Espanyol – Sporting Gijon párharc. Ennek az első felvonása következik, Gijónban.

Sporting Gijon - Espanyol
2024. június 09., vasárnap,21:00
Labdarúgás - Spanyol 2.
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,93
Stake: 8/10
Indoklás:

  • A Sporting Gijon az idei szezont a másodosztály 5. helyén zárta, ami komoly siker, főleg annak fényében, hogy tavaly csak a 17. helyen végeztek. Négy ponttal szereztek kevesebbet, mint a 4. helyen végző, mai ellenfelük, az Espanyol. A szezon végén a Gijon utolsó öt mérkőzésén három győzelem, egy vereség és egy döntetlen volt a mérlege. Idegenben jobbak voltak, mint az Eldense. Roque Mesa 57. percben szerzett góljával 1:0-ra nyertek. Nehéz mérkőzés volt, sok lehetőség nélkül egyik oldalon sem. Úgy tűnt, hogy az Eldense enyhe fölényben van, de ez gólokban nem manifesztálódott. Ezt megelőzően az Elbar-t verték otthon, szintén 1:0-ra. Az egyik kulcsjátékosuk Ferney Otero, aki rendkívül gólerős.
  • Az Espanyol a negyedik helyen állt meg, amit a szurkolóik kudarcként értékelnek, hiszen a La Ligába való csont nélküli visszatérésben reménykedtek. Összesen 69 pontjuk van, hárommal kevesebb, mint a második helyen álló Valladolidnak. Az utolsó öt meccsükön három döntetlen is született, ami a tabellán való visszaesésükhöz vezetett. A legutóbbi meccsüket a Cartagena ellen nyerték 3:0-ra otthon. Mindhárom góljukat a második félidőben szerezték, és az, hogy a Cartagena támadói csak egyszer lőttek a kapujukba, jól mutatja, hogy mennyire fölényben voltak ellenfelükhöz képest. Amikor megy nekik a játék, akkor szinte bárki ellen versenyképesek, viszont a játékuk hektikus és ha nincsenek formában, akkor ma is bajba kerülhetnek akár!
  • Mindent összevetve az Espanyol az erősebb csapat, de a hazai pálya előnye szinte kiegyenlíti az esélyeket. Amelyik csapat koncentráltabb lesz, az fog nyerni, de a gólváltásban van komoly esély

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Sporting Gijon - Espanyol
Mindkét csapat szerez gólt | 1.96 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából