2024.05. 24.

Bet of the day: Girona - Granada (Pályán a La Liga meglepetéscsapata!) - 2024.05.24

Bet of the day: Girona - Granada (Pályán a La Liga meglepetéscsapata!) - 2024.05.24

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A La Liga utolsó fordulójában a biztos dobogós a biztos kiesőt fogadja egy szép búcsú reményében.

 

  • A Girona csapata rendkívüli szezont zárt a La Ligában, és biztosan a harmadik helyen végeznek, ami Bajnokok Ligája részvételt jelent számukra. Michel vezetésével a csapat kiemelkedően teljesített, bár az év második felében néhány vereséget szenvedtek el, ami miatt a Real Madrid és a Barcelona megszerezte az első két helyet. Az utolsó forduló előtt a Girona célja, hogy egy szép verséggel búcsúzzanak a közönségtől és a szezontól. A Valencia elleni 3-1-es győzelmük újra lendületet adott nekik, és várhatóan erősen zárják a szezont a Granada ellen.
  • A Granada csapata kiesett a La Ligából, és már biztosan a másodosztályban folytatják a következő szezonban. José Ramón Sandoval vezetésével próbálták elkerülni a kiesést, de az utóbbi négy mérkőzésükön nem sikerült pontot szerezniük. A csapatnak különösen gyenge volt az idegenbeli formája, mivel az egész szezonban nem sikerült idegenben nyerniük. A szezon vége felé már több kulcsjátékos is sérült, és valószínűleg ők sem játszanak az utolsó fordulóban, így nem várható tőlük nagy teljesítmény a Girona ellen.
  • Figyelembe véve a Girona erős formáját és a Granada gyenge teljesítményét, különösen idegenben, valószínű, hogy a Girona magabiztos győzelmet arat. Hendikepről is menni fog!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK

tipp
Girona - Granada
Girona -1 gólról hazai | 1.57 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából