2024.04. 22.

Bet of the day: Sevilla - Mallorca (Virtuóz andalúz!) - 2024.04.22

Bet of the day: Sevilla - Mallorca  (Virtuóz andalúz!) - 2024.04.22

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A 13. helyen álló Sevilla zsinórban harmadik győzelmét szeretné megszerezni a La Ligában, és ezzel stabilizálni helyzetét ebben a borzalmas szezonban. A Mallorca még rosszabb helyzetben van a 16. helyen, az ő céljuk is a kiesőzóna minél messzebb tartása!

  • Ez a szezon már el van basszintva, de legalább a következőn legyen esély ismét a nemzetközi mezőnybe jutni. Mondhatnák a Sevilla szurkolói, akik mostanság megnyugodhatnak kissé, mert kedvenc csapatuk elkezdett jól játszani. A Sevilla a tabella második felében áll, kilenc ponttal a kieső zóna felett állnak. Két egymást követő meccset megnyertek a Getafe és a Las Palmas ellen, és most már kényelmesebb a helyzet. A Sevilla jó szériában van az utóbbi hetekben. Az elmúlt kilenc meccsükön öt győzelmet arattak, és csak a Barcelona, a Real Madrid és a Villareal van náluk jobb formában. A csapat jól védekezik, az utolsó nyolc meccsükből öt 2,5 gól alatt végződött. A szezon végéig a Sevillának három meccse van a tabellán mögötte álló csapatok ellen, és mindhárom meccs hazai pályán lesz a Mallorca, a Cadiz és a Granada ellen. Ez a három meccs és a Betis elleni derbi olyan, mint egy döntő.
  • A Mallorca még bajban van! Hat győzelemmel és 31 ponttal a 15. helyen állnak a tabellán, és mindössze hat pontra vannak a kieső zónától. A csapat az utolsó három mérkőzésén nyeretlen minden bajnokságban, és nemrég a Copa del Rey döntőjében kikapott az Athletic Bilbao ellen. A La Ligában az elmúlt nyolc mérkőzésen három győzelem, három vereség és két döntetlen a mérlegük. A legutóbbi hat egymást követő bajnoki mérkőzésük 2,5 gól alatt végződött, ez különösen fontos adat a tippem szempontjából! Nagyon kevés gólt rúgnak, de a védelmük az egyik legjobb a ligában. Összesen 36 gólt kaptak, és csak hat csapat kapott kevesebbet.
  • Mindezek után a Sevilla győzelmét hazai pályán reálisan elvárhatjuk, de nehéz meccs lesz kevés góllal a kiválóan védekező Mallorca ellenében!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Sevilla - Mallorca
1X és kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.80 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2024-04-22 19:05:49
Si gle😉✌️

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.04.22. 21:00
Sevilla - Mallorca
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.57 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1570
bazsi411@gmail.com 2024-04-22 08:47:23
Én egy kicsit szerényebben tippelek. Egyetértek a ti tippetekkel, de nálam biztosabb a 3,5 alá. :D

további tippjeink a Foci világából