2024.05. 26.

La Liga: Getafe – Mallorca (Gólváltós összecsapás Hispániából) 2024.05.26

La Liga: Getafe – Mallorca (Gólváltós összecsapás Hispániából) 2024.05.26

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Getafe – Mallorca (12.-17.)

  • A Getafe és a Mallorca a Coliseum Alfonso Perezben rendezett összecsapással zárja a La Liga küzdelmeit. Míg a hazaiak a győzelemre hajtanak, amellyel bejuthatnak a tabella első felébe, addig a Mallorca a kiesés elkerüléséért küzdhet. A bajnoki helyezések közötti különbség ellenére a vendégek jobb formában vannak, egy gólra mindenképp várhatjuk a Mallorcát. A Getafe pedig hazai közönség előtt biztos motivált lesz és győzelemmel akarnak búcsúzni majd. Ez pedig gólváltást eredményezhet.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Getafe – Mallorca
Mindkét csapat szerez gólt | 1.93 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából