2023.11. 26.

La Liga: Villarreal - Osasuna (Gólváltós meccs az La Ligából!) 2023.11.26

La Liga: Villarreal - Osasuna (Gólváltós meccs az La Ligából!) 2023.11.26

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
Villarreal – Osasuna
2023. november 26., vasárnap,14:00
Labdarúgás - Spanyol bajnokság

  • A Villarreal ismét győzni akar a La Ligában, amikor vasárnap délután az Osasuna ellen folytatja az élvonalbeli szereplését. Az eddigi gyenge szereplés miatt a Sárga Tengeralattjáró a 14. helyen áll a tabellán, míg az Osasuna szintén az állandóságért küzd ebben a szezonban, és a 12. helyet foglalja el. A Villarrealnak már a harmadik menedzsere van a 2023-24-es szezonban, Quique Setien és Pacheta is távozott a gyenge forma miatt; Marcelino a hónap elején tért vissza a klubhoz, és hároméves szerződést kötött azzal a csapattal, amelyet korábban 2013 és 2016 között irányított. Ez egy igazán érdekes mérkőzés, hiszen mindkét fél úgy érzi majd, hogy a tabellán ma előrébb kerülhet és nyerhető mérkőzésnek tartja a mait. Minden szem Marcelinóra szegeződik az első bajnoki mérkőzésén, mióta visszatért a Villarreal főnöki székébe, mindkét oldalról várhatunk találatot, és a végén talán a Sárga Tengeralattjáró az edzőváltás miatt nyerhet. 2-1, 3-1 körül várható.

tipp
Villarreal – Osasuna
Mindkét csapat szerez gólt | 1.71 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
szityubogar 2023-11-26 02:40:14
Lapokra érdemes tenni.
barcelona 2023-11-26 02:17:55
Nem az Osasuna otthonában lesz a meccs, hanem a Villarreal lesz otthon. Hozod a szokásos formádat, csak nem értem, hogyan lehet ilyeneket írni.
barcelona 2023-11-26 09:06:25
Gandras, ilyenkor azért illő lenne írni legalább egy szót, hogy "javítva". Csak, hogy ne én tűnjek hülyének

további tippjeink a Foci világából