2023.12. 02.

Single Value Tipp: Girona - Valencia (Tündérmese a La Ligából!) – 2023.12.02

Single Value Tipp: Girona - Valencia (Tündérmese a La Ligából!) – 2023.12.02

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A spanyol La Liga tizenötödik fordulójának szombati programjának első mérkőzésén a Girona a Valenciát fogadja. A hazaiak fantasztikus szezont futnak, így ők a találkozó esélyesei. A vendégek azonban az utóbbi időben javítottak a formájukon, így izgalmas mérkőzés várható.

Girona – Valencia
2023. december 02., szombat,14:00
Labdarúgás - Spanyol bajnokság
Tipp: 1X + több mint 2,5 gól a mérkőzésen
Odds: 2,60
Stake: 7/10
Indoklás:

  • Nincs olyan Girona-szurkoló sem számíthatott erre a menetelésre, mondhatni a Girona a spanyol Kecskemét. A házigazda az idei szezonban fenomenálisan játszik, és tizennégy forduló után holtversenyben az első helyen áll a Real Madriddal. Ráadásul a bajnokság jelenlegi szakaszában lőtt 32 góljával a Girona a liga legeredményesebb csapata, ami a legjobban jellemzi a formájukat. Az előző öt mérkőzésen a Girona négy győzelmet aratott (Almeria 5:2, Celta 1:0, Osasuna 2:4, Rayo Vallecano 1:2), az utolsó fordulóban az Athletic Bilbao ellen hazai pályán elért 1:1-es döntetlennel. A Girona még ebben a párharcban is jobb volt. A Municipal de Montilivi stadionban a Real Madrid mellett csak a Bilbao úszta meg vereség nélkül.
  • A Valencia nem a legjobb szezonkezdetet tudhatja magáénak, tekintve, hogy jelenleg a 10. helyen áll, mindössze tizenkilenc ponttal a forduló előtt. Ugyanilyen messze vannak a kieső zónától és a következő szezonban az európai versenybe vezető pozícióktól is. Azonban még csak a bajnokság harmada telt el, és a vendégeknek megvan a lehetőségük arra, hogy javítsanak a folytatásban, de ehhez meg kell találniuk az átütőerőt a játékukban. A Valencia teljesítményének ingadozását a legjobban a legutóbbi öt mérkőzés eredményei igazolja, ahol két győzelem (Cadiz 2:0 és Granada 1:0) mellett két döntetlen és egy tisztességes, 5:1-es vereség a Real Madrid ellen. A szándék és akarat megvan a változásra, a Girona elleni nehéz idegenbeli mérkőzés lehet a legjobb mutató a Valencia számára, hogy felmérje, készen állnak-e a teljesítményugrásra.
  • De szerintem megbuknak ezen a vizsgán. A Girona nem véletlenül robog így, ez egy darabig nem is fog változni. Bíznak magukban, bíznak egymásban, megvan a hit, a lendület. Ráadásul a csapat legutóbbi tíz mérkőzéséből hét alkalommal három vagy több gólt láthattunk. Ma sem kap ki a Girona, a döntetlent csak a Valencia iránti tiszteletből raktam oda és lesz gól ma is bőven! 3-1, 2-1 körül várom.

tipp
Girona - Valencia
1X & Over 2,5 gól a mérkőzésen | 2.30 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából