La Liga: A Rayo ellen javítana a Celta a múltkor elhullajtott pontokért!

2019. Jan. 11.
Gandras

Javítana a Vigo a hétfőn elveszített bajnoki után, s erre a kiesés ellen küzdő Rayo akár kellemes ellenfél is lehet. Azonban Michel gárdája az  utóbbi hetekben összekapta magát, s pl. az utolsó két bajnokijukat már meg is nyerték. Izgalmas meccsre számíthatunk!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL BAJNOKSÁG
2019.01.11. 21:00
RAYO VALLECANO - CELTA VIGO

  • A Vigóiak mondhatni kiszolgálják a közönséget, meglehetősen élvezetes focit játszanak, még soha nem volt gólnélküli döntetlenjük, illetve egy kivételével az összes hazai bajnokijukon kaptak gólt, de egyébként is a ligában a harmadik legtöbbször zörrent a hálójuk (4. a Celt). Ha fognám azt a csatornát, ami a spanyol bajnokikat közvetíti, akkor ezt a meccset biztosan megnézném, mert a nyílt sisakos futball a Celtától sem áll messze, igaz Aspas továbbra is sérült.Ebben az irányba szeretnék elmenni, ugyanis a gólváltás gyanúsan benne van a levegőben, s az érte kínált 1,65-ös odds is szépnek mondható. És mi van a hazai oldalon?
  • Az biztos, hogy a vendéglátók már csak a pozíciójuknál fogva is nekiugranak ellenfelüknek, főként az elkapható formájuk miatt is (Celta: utolsó három meccs, 1 pont). Akik a pályán sokat tehetnek a tippünkért az a hazai oldalon Raul De Tomas, a Levante elleni győztes meccsen is ő szerezte a mindent eldöntő találatot, illetve a másik oldalon a válogatott támadó hiányában a 22 éves Maxi Gomez léphet elő főszereplővé, aki  egy robusztus igazi erőcsatár, s már 8 gólja mellett 5 assistot is jegyez, egyébként más stílusú, mint Aspas, tehát bőven megférnének egyszerre a pályán. A pozíciójuknál fogva nehezen tudom elképzelni, hogy agyon taktikáznák meccset, persze nem is bekötött szemmel rohannak be az erdőbe, ám a már korábban említett mindkét csapat szerez gólt opció bőven benne lehet a meccsükben!

 

 

h i r d e t é s ▼