2022.10. 20.

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.10.20 (Gólok a svájci rangadón!)

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.10.20 (Gólok a svájci rangadón!)

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
BASEL - FC ZÜRICH
2022.10.20. 20:30

  • Svájc két legjobb csapata (nem a pillanatnyi tabella alapján, hanem a játékosállomány, a tavalyi eredmények és az infrastrukturális adottságok alapján), a nemzetközi kupák állandó résztvevői, válogatott játékosok gyűjtőhelyei. Egymás ellen kőkemény presztízsmeccset játszanak. Várható a gólváltás!
tipp
Basel - FC Zürich
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.55 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Basel - FC Zürich

2022. 10. 20. 20:30 | Svájci bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
HattoriHanzo 2022-10-20 03:48:24
"Svájc két legjobb csapata" - figyelembe véve a mostani helyzetüket, ezen picit elmosolyodtam. Zürichben szerintem összeteszik a két kezüket, ha nem esnek ki. 11 forduló alatt 0 győzelem, 5 iksz, 6 vereség, 7-20-as gólkülönbség, és 7 pont lemaradás a bentmaradó helytől.
Persze ettől függetlenül még jöhet a GG, a bajnokság elején is gólgazdag meccset játszottak.
Gandras 2022-10-20 07:26:39
Szia!
Igen, nem volt pontos a megfogalmazás. A játékosállomány, a múlt és az infrastrukturális lehetőségek alapján írtam, nem a pillanatnyi tabella miatt.

további tippjeink a Foci világából

A helvét élvonalban a 30. fordulót rendezik. A házigazda a felsőházban folytatná, ehhez ma nyernie kellene mindenképpen. Fotó: pixabay.com
A helvét élvonalban a 30. fordulót rendezik. A házigazda a felsőházban folytatná, ehhez ma nyernie kellene mindenképpen. Fotó: pixabay.com