Trükkök, taktikák 2018.10.11.

2018. Oct. 11.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok! Mai tippeim, az Euroligából:
Bayern Münhen - Anadolu Efes H 1,50
Real Madrid - Darussafaka H 1,30

És egy kézilabda a Bundesligából:
Bergischer - Leipzig H 1,65

Sok sikert!

44273 01 E. Alexandrova - J. Larsson E. Alexandrova 2:0 (Pontos végeredmény) 2,00

Sziasztok!

Most hogy nincs jègkorong itt kèrem a vèlemènyeteket 2 nhl meccsről. St Louis - Calgary illetve Minnesota - Chicago. Szerintetek?

Jó játèkot

Szia.

Ha még aktuális a vélemény, szerintem a Blues jókat tradelt a támadósorba, idén ha a stabil védekezésük megmarad sokszor lehet nyeretni őket, viszont a szezon elején még én csak gólokra szoktam fogadni, arra meg nekem kihagyós ez a meccs. Mike Smith jól védett a Flames-ben az előző meccsen, ha most is így lesz akkor bármi kisülhet ebből a meccsből.
A másik meccsen a Hawks védekezése továbbra is a tavalyi szörnyű formát mutatja, ellenben Toews kicsit magára talált ezzel legalább a támadósor fellendült kicsit. A Wild kerete lényegében nem változott, ők otthon mindenki ellen esélyesek. Ide inkább egy 4,5 vagy 5,5 feletti eredményt várok és talán már végre nem is lesz hosszabbítás egy Hawks meccsen, így az H-V is esélyes.

Sziasztok!

Tudom hogy a legutóbb megégtem az ilyen tipusú tippel,de az gondolom hogy a mai Görög - Magyaron 1 félidőben nem lesz 2 gól. Odds 1.25 , tét 50.000 ft Szerencsés napot mindenkinek!

Elnéztem,holnap lesz valóban. Az eseményt megraktam már nem oszt vagy szoroz 1 nap. : )

3. frame Greene 2,15. A szorzótól jóval keményebb tipp.

Hali! Mai növelt tétes fogadásaim egy kötésben:
Orosz-Svéd: 10,5szöglet felett
Orsz-Svéd HX(foci)
Bergischer HC-Leipzig hazai8német kézilabda)
4,34*20000 ft
Isten áldásával!

Hali! Nagyon meleg volt, de most jött! 86000 ft!
Egyenlegem a tétemelés során: befektetés 5000+6000+6000+20000: 37000 ft
Nyeremény. 86000
Egyenlegem+49000 ft.
Hali!

Mára három kisebb jónak látszó tippem van!

39660Koszovó-Málta H 1.22

Koszovó a csoportjában két kör után négy ponttal áll és ami fontosabb még nem kaptak gólt,Málta meg a kötelező győzelem a csoportban.

38715Feröer-Azerbajdzsán kétesély H 1x 1.38

AZ azeriek két döntetlennel kezdtek míg a Feröeriek megverték Máltát míg Koszovóban kikaptak.
Hazai környezetben a műfű miatt is 7-9 pontot várok otthon tőlük!
Ebből három már meg van Málta ellen,szerintem ma az azerieket is legyőzik,de a nagy ikszelő csapat hátha az azeri lesz a csoportban ezért az 1x a tippem.

41116Litvánia-Románia V 1.6
A litvánok gól és ppont nélkül míg a románok ugyancsak két döntetlennel kezdtek akár az előbb említett azeriek.
Tőlük ez a mai a kötelező győzelem máskülönben kiszállnak az első két helyért folyó harcban ami azért lehet érdekes,mert ebből a csoportból a Montenegró-Szerbia párosból mindkettőben látok annyit kijut az EB-re.
Ez azért fontos,mert az NL rájátszásban olyan csoportelső nem vehet részt aki már kijutott az Eb-re mivel itt a fennmaradó négy hely kerül kiosztásra így akár egy Szerb kijutás esetén a romcsiknak a második hely is kvalifikációt jelentene a C liga final fourjára.(azt még meg kellene nyerniük a kijutáshoz és remélhetőleg mi is ott leszünk az ellenfelek között,legalábbis ez az örökös harmadik helyek miatt kevésbé hiszek a fiúkban)

Abban reménykedem ma amiket most leírtam jobban fognak sülni a Baseball tippjeimnél!
A legutolsó fájt a legjobban amikor legalább két pontos vendég sikert vártam és az utolsó 9. játékrész kezdetén 4-1-re vezetett a Boston Red sox a New York yankees ellen és képesek voltak egy 0-2-re kihozni.
Ez az igazi Pech széria ami a Baseballnál nekem van!

 

h i r d e t é s ▼