Labdarúgó Világbajnokság

Kedves játékosaink, eljött az idő, hogy a negyedik játék döntőjét is lejátsszuk.  Mi arra gondoltunk, hogy két fordulót játszanánk. Holnap a két legtöbb pontot gyűjtő játékos jutna tovább és vasárnap dőlne el a végső győztes személye egy párbajban. A tippelendő meccseket szombat illetve vasárnap délelőtt tíz órakor tesszük közzé. Reméljük ez mindenkinek megfelelő, várnánk is első sorban a három érintett visszajelzésé  Kint vannak a mai pót tippek! Hajrá lehet az éjszakai meccsekre tippelni!

Kedves Játékosaink, mivel a negyedik játék egy technikai malőr miatt nem fejeződött be és már csak a döntő van hátra, ezért a szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a döntőt teljes nyilvánoság előtt játsszuk. A csütörtöki EL selejtezők között sok meccs tűnik kihívásnak, ezért azok közül választunk a mire a két döntősünknek tippelnie kell. A meccseket holnap délelőtt 10 órakor hozzászólásban tesszük hozzá és akinek több találata lesz az lesz a győztes. A végjátékot is hasonlóan tervezzük megrendezni majd. Szóval kedves játékosok, holnap délelőtt 10 órától tippelhettek! Már tippelhettek!

Kedves játékosaink, eljutottunk a harmadik játék végéhez, itt egy kis technikai probléma miatt holnap hirdetünk hivatalosan győztest. A negyedik verseny három eddigi legjobbja is meg van már, délelőtt folyamán jelentkezünk a villámtorna lebonyolításának a tervével. Ezek kívül ha az is lezajlik sorsolást rendezünk a három különdíjról is ami minden szerencsésnek 20 000 Ft-os Tippmixpró feltöltést jelent. A játékot szeretnénk tovább folytatni megfogadva pár építő jellegű kritikát és annak megfelelően csiszolni rajta, hogy mindenki örömmel játszhasson. Addig is kívánunk mindenkinek jó tippelést és kellemes nyaralást pihenést ebben a jó időben!

Vasárnap este eldől, melyik csapat emelheti magasba a vb-trófeát. Horvátország drámai csatában győzte le az angolokat, így története első világbajnoki döntőjére készülhet. A horvát meglepetéscsapatnak azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen a fogadók szerint esélyesebbnek tartott franciákkal kell megküzdenie, akik immár harmadik alkalommal jutottak be a döntőbe.

Kedves játékosaink, elérkeztünk a világbajnokság döntőjéhez. A Harmadik játékban győztest hirdetünk a negyedik játékban még csak három fináléba jutott játékosunk lesz akik egy villámtornán döntik majd az első hely sorsát.  Kisebb nagyobb problémákkal oldottuk meg ezt a versenyt most leülünk a szerkesztőség tagjaival és igyekszünk egy elfogadható és mindenki számára élvezhető játékot faragni belőle. Addig is köszönjük, hogy velünk tartottatok és már elkezdtek a nyeremények is megérkezni, hamarosan minden arra érdemesültnek eljuttatjuk és gratulálunk hozzá!

Elcsépelt közhely, hogy egy nagy kontinenstornán, vagy világbajnokságon a bronzérmet nyerő csapat mindig boldogabb, mint az ezüstérmes. Ennek az oka pedig az, hogy amíg a 3. helyet MEGNYERIK és kiharcolják a csapatok, addig a 2. pozíció a VERESÉG eredménye! Ennek megfelelően ma két nagyon motivált csapat lesz a pályán és a győztes nagyon fog örülni. Egy nagyon esélyes összetett fogadást ajánlunk a Belgium – Anglia meccsre 1,72-ért!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

 

Foci Vb tippjáték 3-4

2018. Jul. 12.
Tapuah

Jelen pillanatban kettő játék folyik egymással párhuzamosan. A harmadik játékban négy játékos van még játékban és ők pont a döntővel fognak finiselni, ezért az továbbra is csak a világbajnokság meccseiből kell tippelni ebben a játékban. A negyedik játék egy kicsit merít a napi kínálatból is, ma az EL selejtezőkből kell két meccsre tippelni. Kívánunk mindenkinek sikeres tippelést és jó játékot!

Oldalak