2021.10. 09.

A Tipplap szelvénye alacsony kockázattal 2021.10.09 – ma 1,66-ért!

A Tipplap szelvénye alacsony kockázattal 2021.10.09 – ma 1,66-ért!

Az olvasók kedvenc rovatában olyan szelvényeket próbálunk összehozni, amelyben két-három mérkőzést kombinálunk majd egy szelvényre. A cél, hogy minél alacsonyabb kockázati tényezővel lehessen játékba küldeni a szelvényt akár papíros változatban-, akár a neten is. Kommentben pedig szívesen látjuk a ti tippjeiteket, véleményeteket is. Fosszuk ki az irodákat együtt!

  • Ma VB-selejtezőket játszanak Európa-szerte. Két olyan meccset választottam ki, amelynek a beválási esélye erősen valószínű, mégis a kettő együt egy elfogadható szorzót ad ki. Az 1,66 ekkora kockázatért mindenképp bevállalható.
  • A bolgár foci egykor sokkal magasabb polcon volt megtalálható, aztán egy erőteljes fiatalítás után a C-csoportban éledezni látszik. Olaszországban és Észak-Írországban döntetlent játszottak, hogy utána otthon megverjék Litvániát is. Ma pedig idegenbe mennek, a csodálatos Neris-parti fővárosban lépnek fel Despodovék és bizony ha ma nyerni tudnának, akkor megelőzhetik Észak-Írországot, amennyiben azok kikapnak Svájcban. Ez pedig erősen valószínű. Szóval van miért küzdeni a bolgároknak és a szelvénybe nem is a sima győzelem, hanem az X2 szerepel, ami szinte már a betonbiztos kategória. A másik meccsen a Svédek a B csoport második helyén a görög vereség után kötelezően megverik Koszovót.
tipp
Svédország - Koszovó 1X2 Svédország 1.35
Litvánia - Bulgária Kétesély Döntetlen vagy Bulgária 1.23

1.66 | (9/10)

kapcsolódó meccsek

Svédország - Koszovó

2021. 10. 09. 18:00 | vb-selejtező, B csoport Tovább a meccshez

Litvánia - Bulgária

2021. 10. 09. 15:00 | vb-selejtező, C csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék