2021.10. 11.

A Tipplap szelvénye alacsony kockázattal 2021.10.11 – ma 1,83-ért!

A Tipplap szelvénye alacsony kockázattal 2021.10.11 – ma 1,83-ért!

Az olvasók kedvenc rovatában olyan szelvényeket próbálunk összehozni, amelyben két-három mérkőzést kombinálunk majd egy szelvényre. A cél, hogy minél alacsonyabb kockázati tényezővel lehessen játékba küldeni a szelvényt akár papíros változatban-, akár a neten is. Kommentben pedig szívesen látjuk a ti tippjeiteket, véleményeteket is. Fosszuk ki az irodákat együtt!

  • Itt a helyzet egyszerű. Az E-csoportban a fehéroroszok mindössze három ponttal, sorozatban öt vereséggel az utolsó helyen állnak, a hat meccsen 17 gólt kapva. Nagyon gyengék, még az észtek is megelőzik őket, pedig aztán a balti állam válogatottja sem tartozik a világverő csapatok közé. Csehország a második 8 ponttal és Wales-szel együtt futnak késhegyre menő versenyt a második, selejtezős-helyért. Az 1. pozíciót Belgium kibérelte magának. Mivel Wales ma Észtországban játszik és minden bizonnyal nyerni fog, a csehek sem maradhatnak le Belorussziában. Nem is fognak.
  • A másik mérkőzésen a G-csoport van fókuszban, ahol a Törökök harmadik helyen állnak és a Norvégokkal harcolnak a második selejtezős helyért, csak éppen itt a török válogatott kétpontos hátrányban van! A törököknek kötelező az utolsó-előtti letteknél nyerni és mivel komoly különbség van a két csapat között ezzel nem is lesz probléma.
tipp
Fehéroroszország - Csehország 1X2 Csehország 1.30
Lettország - Törökország 1X2 Törökország 1.41

1.83 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

Fehéroroszország - Csehország

2021. 10. 11. 20:45 | vb-selejtező, E csoport Tovább a meccshez

Lettország - Törökország

2021. 10. 11. 20:45 | vb-selejtező, G csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék