2021.03. 31.

NAGYTÉTES fogadás 2021.03.31

NAGYTÉTES fogadás 2021.03.31

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG! fotó: pixabay.com

Anglia - Lengyelország VB-selejtező lett mára a választásom. 

  • Még teljes felállásban is az angolok győzelme lenne a megoldás, most viszont az a lengyel válogatott utazik Angliába, amelyből hiánozni fog Lewandowski! Ha a topcsatárral is csak egy 3-3-as döntetlen született Budapesten, akkor mire számíthatunk a Wembley-ben nélküle? Hát persze, hogy egy nagy HAZAI-ra!

 

tipp
Anglia - Lengyelország
1X2 | Anglia | 1.34 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Anglia - Lengyelország

2021. 03. 31. 20:45 | vb-selejtező, I csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
adama0408 2021-03-31 15:34:57
Sziasztok! Mai nagytétesemet a VB - selejtezőkből hozom.

Első meccsnek az Anglia - Lengyelország meccset választottam. Itt első ránézésre az angolok az esélyesek, hiszen a lengyelek számára Lewandowski hiányában nem biztos, hogy sok babér terem ma. Viszont véleményem szerint nem szabad leírni őket, hiszen Milik és Piatek is remek támadók. Én a legfőbb gondot a védelemben látom, hiszen a magyarok elleni meccs is megmutatta, hogy a lengyelek védekezése nem elég határozott, sokszor elcsúsznak, eltolódnak, és nincs minőségi szésővédője a csapatnak. Eddig a lengyelek 6:3-as gólkülönbséggel állnak, két meccs alatt ez elég bő termés. Az angol csapat, jó szokásához hívően, brillírozik egyelőre a csoportkörben, két meccs két győzelem, 7 rúgott és 0 kapott gól, igaz, ez Albánia és San Marino ellen nem biztos, hogy mérvadó eredmény. A játékukban azonban mindig benne vannak a gólok, Harry Kane remek formában, mellette Mount is jó formát mutat, és a két szélsővédő, Shaw és Walker beadásai pedig életveszélyesek. Phil Foden ma valószínűleg a kezdőben kap lehetőséget, az ő megmozdulásaiban is mindig nagy potenciál lakozik. Ma kimenetel helyett inkább a gólszámra fogadok, hiszen az angolok elmúlt 5 meccsén átlagban 3,2, a lengyelekén pedig 2,6 gól esett. Legutóbbi 5 meccsükből 4-en mind az angol, mind a lengyel csapat szerzett legalább egy gólt és a szorzó is "value"-nak néz ki az 1,5 overre.

A másik mérkőzésem az Andorra - Magyarország presztízsmérkőzés, több szempontból. A papírforma alapján a magyaroknak simán nyernie kelllene, de tudjuk nagyon jól hogy 2017-ben óriási meglepetésre Andorra nyert 1-0ra. Azóta a csapat nagyon kicserélődött, Sallai, Szoboszlai és Szalai Attila személyében motivált fiatalok tolják a csapat szekerét, karöltve olyan rutinos játékosokkal, mint Szalai Ádám, Wili Orbán vagy Nagy Ádám. Ez az elegy azt eredméynezte, hogy kijutottunk a 2020-as EBre, és az elmúlt 10 meccsünkön egyszer kaptunk ki, 3 remi mellett még 6 győzelmünk van. Ezen a meccsen a magyar válogatott az oroszokat leszámítva mindig rúgott legalább egy gólt, elmúlt 5 meccsünkön pedig 2,8 gól született átlagban. Andorra az utolsó 5 meccséből egyet sem tudott megynerni, és gólt is csak egyet tudott szerezni. Amatőr, ámde szívos kis csapat, viszont ma végre revansot vehetün, még úgy is, hogy 3 kulcsjátékosunk (Gula, Orbán és Sallai) sem állnak majd rendelkezésre. Szalai Ádámtól és Nikolicstól várom a gólokat, de érdemes lesz Varga Kevint is figyelni. Kalmárban és Kleinheislerben is benne van a gól. Az odds legalább két gólra szintén kiváló, kimenetel helyett itt is inkább az 1,5 overre szavazok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.03.31. 20:45
Andorra - Magyarország
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.36 1 - 4
2021.03.31. 20:45
Anglia - Lengyelország
Gólszám 1,5
Több, mint 1,5
1.26 2 - 1
Eredő odds 1.71
Tét 1000
Nyeremény 1710

további tippjeink a Foci világából