2022.09. 16.

Saragarhi csata a Tipplapon! FONTOS HÍR ÉS SZABÁLYOK! Frissítve pénteken, cikk alja!

Saragarhi csata a Tipplapon! FONTOS HÍR ÉS SZABÁLYOK! Frissítve pénteken, cikk alja!

A Saragarhi csata 125 éves évfordulója van idén. A történelmi esemény adta a legújabb játék ötletét, melyet Tomifx barátomnak köszönhetek. Ismerkedjetek meg a történettel és regisztráljatok a játékra. A csatáról készült filmet nézzétek meg hozzá!

ÜDV A 22 HARCOSNAK!

FONTOS HÍRREL KEZDEK, A JÁTÉK SZEPTEMBER 19-ÉN INDUL, JELEZZE MINDENKI KOMMENTBEN, HOGY VETTE AZ ADÁST, ELKÉPZELNI NEM TUDOM MILYEN INDITTATÁSBÓL ÍRTAM OKTÓBER 12-T A REGISZTRÁCIÓS CIKKBE. BOCSI MINDENKITŐL REMÉLEM ÍGY IS JÖTTÖK.

 

A csata története.

https://wikihuhu.top/wiki/Battle_of_Saragarhi

Kesari, a film: Európában nem forgalmazott, feliratos. A játék akkor lesz érthető, ha megnézitek ezt a csodás filmet. 

http://hundia.hu/2019/08/20/kesari-2019/?fbclid=IwAR1ZfTT9kChsdYolcj4OgmPU0P9qCtpGMLo9ahu3q-rO9TD0qIrdFl9PrzY

 

A 22 játékos:

1. Tomifx

2. Barnamedve

3. Dartwookie

4. Szeretlekandi

5. Ququli86

6. Lalika

7. Medzsr

8. AcMilan

9. Jozsi94

10. Prigioni

11. Thumy

12. Tibcsi68

13. Spitball

14. Toto25

15. Tozso001

16. Tbjoker

17. Feketelo

18. Gavruska

19. Vodapeti

20. Abdul69

21. Barnijohi

22. Vene

 

Ez egy több hetes játék lesz, aki úgy érzi nem tud igazán itt lenni az inkább lépjen vissza. Nem ér annyit az a pénz, hogy mások elől elvegyük feleslegesen a helyet. Nem kötelező minden nap tippelni, de a csapat esélyeit növeli és a túlélési esélyt is, mert komoly vadászatot fogok indítani a harcosok ellen és nem lehet tudni kire mikor kerül sor. Még hétfőig vissza lehet lépni, de inkább várok mindenkit a játékban. 

 

Szabályok alapok:

A játék lényege, hogy bizonyos időn belül össze kell szednetek közösen 10,000 pontot fogadásokkal, a pontos szabályzat jön hamarosan. A filmből is veszünk ki jeleneteket, egyes játékosoknak konkrét szereplőt kell majd megjelenítenie. Ez egy csapatjáték lesz, 22-en harcoltok ellenem. Azért bátor dolog bedobnom ezt a játékot, nem szeretném, ha egymás ellen fordulnának az olvasók, aki nem bírja a terhet kritikát, vagy nem nézi jó szemmel, hogy a másiknak épp nincs ideje tippelni egy nap az lépjen vissza, de inkább az hátráljon ki, aki úgy érzi nem tud itt lenni hosszú időn át. Ha valaki nem tippel, kevesebb pont gyűjthető, és könnyebben levadászható. Amennyiben a játékidő alatt megvan a 10.000 pont, nyertek. Az életben maradok megkapják a díjat, a csatában elesettek egy esélyt a díjra, amiben osztoznak az életben maradókkal. Ha nincs meg a 10,000, de marad túlélő akkor is nyerhettek, kihúztatok annyit, hogy a másik várba megjön az erősítés. Ha mindenki kiesik nem jár nyeremény. 

Én leszek a filmből ismert mesterlövész, az én feladatom lelőni 22 embert, akkor az afgánok győznek! 

Minden részlet holnap. Aki megnézte a filmet kommenteljen bátran, írjon róla véleményt és választhat kiemelt karaktert is Havildaron és a "Vízhordón" kívűl, mert ezek Tomifx és Barnamedve szerepkörei.

Nagyon jó film, igazi hősökről, érdemes megnézni és tényleg extra hangulatot hoz a játékba.

 

Hétfőn kezdés, jelezzétek, hogy vettétek az adást.

 

SZABÁLYOK: A cél 10,000 pont, 21 nap alatt közösen elérve. Minden játékos a 22 hős erejével harcol, azaz napi 22 pontot gyűjthet, ez 22 főre 484, 21 napra kb 10,000. Ehhez száz százalék kéne, de rengeteg mellékopció lesz.

Havildar (Tomifx) duplapontokért megy, felteheti a csapat pontját néha duplázóra.

Csapatszinten is lesz dupla nap.

Lesz bomba minden nap- szavaznotok kell önállóan, a több szavazat dönt hogy hatástalanítás (semmi nem történik) vagy visszaküldés (ha nálam robban, akkor több afgán hal meg, ha nálatok, az aznap +1 halott). A filmbéli bombás jelenet nagyon jól meg lett csinálva.

A napi feladat a csapat nagy százalékának azonos lesz, egyszerű példa. A nő megmentése az afgánok kezei közül. Női tenisz nyertes tipp 1,40 minimum oddsal, single. Mindenki rakja a sajátját, aki talál annyiszor 22 pont a napi jutalom. Ez csak egyszerű példa volt nagyon lesarkítva.

Én, mint mesterlövész minden nap véletlenszerűen kiválasztok egy embert és párbajozok vele. Ezért is fontos itt lenni, mert nem tudni kire mikor vadászok. Plusz, aki nem tippel nem tesz a közösbe. Nekem mindenképp találnom kell, az ellenfelem viszont csak nehezebb tipp találattal menekül meg. Ha olyanra vadászok, aki nem tippel az így járt.

 

Ha túléltek 21 napot és megvan a 10,000 pont, nyertek. Ha nincs meg, de van túlélő, nyerhettek. Ha előbb meghaltok, nem nyertek. Fontos ki éli túl a játékot.

 

A vezér szerepében személyes jóbarátom, Tomifx. Neki köszönhetően ismertem meg a filmet, a történetet és ő adta a játékötletet.

A szakács/víz adó szerepében Barnamedve. Neki két opciója van, vagy főz és extra erőt ad a játékosoknak, vagy próbálja életben tartani a sebesültet, akit én megsebzek. 

Még újra kell néznem a filmet, hogy legyen több kiemelt karakter és szerep, aki megnézi a filmet választhat főbb szerepet játszó karaktert magának.

 

22-en vagytok 10,000 ellen, ehhez mérten nehéz feladatok várnak rátok, ne sírjatok, hogy lehetetlen, a hős szikhek is megcsinálták. Fontos a csapategység, merész vállalás ez a játék, mert ez olyan, mint a ki nevet a végén társas, barátságok mennek tönkre és ember embernek farkasa lesz :D Ilyen ez a háború.

 

Örökre áldott lesz, aki azt mondja: Isten a végső igazság!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Palaja 2022-09-12 13:13:39
Bahh 🤦‍♂️🤣🤣

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló