2024.05. 18.

Hoki VB - 9.nap

Hoki VB - 9.nap

Tegnap is meglehetősen szépen lehozták a csapatok, amit megkövetelt a haza, bár a dánok azért nagyon megszenvedtek Nagy-Britanniával, akik derekasan küzdöttek. Már a csoportmeccsek második felében vagyunk, tehát lehet számolgatni is, de leginkább odafigyelni arra, hogy meglegyen a továbbjutás, kiesés elkerülés, éppen kinek, mi a célja. Fotó: pixabay.com

Dánia - Svájc

Eddig svájci válogatott óramű pontossággal működik. Három kötelező behúzva, plusz egy szétlövéses győzelem a házigazda ellen. Derék teljesítmény. A dánok tegnap elég nehezen nyertek a britek ellen, ami szerintem azért a játékosokból is vett ki eleget, miközben ma megint játszanak. Ehhez képest a svájciak tök kipihenten jönnek, hisz 15-én játszottak utoljára. Az amúgy is erős csapatnak ez komoly előny. Jöhet a negyedik kötelező győzelem és én bízom a svájci órában.

Lettország - Svédország

A svédek fantasztikus csapattal vannak itt és ahhoz méltóan gyakorlatilag könnyedén verték is eddigi ellenfeleiket, pedig volt benne kettő is, akik a top 4 várományosai a csoportban. A lettek is szeretnének abba a top 4-be tartozni és nyilván meg is tesznek majd mindent ma is, de minőségbeli különbség van a két csapat közt. Számomra nagy meglepetés lenne, ha a svédek itt nem nyernének ma. Mégis lehagyom most a szelvényről ilyen kis oddson őket, de ettől függetlenül nyerőnek tűnnek.

Kanada - Finnország

Popcorn meccs. A finnek altatnak, vagy nem akar működni ez a csapat most ezt nem tudom. Mindenesetre hektikus a teljesítmény, pedig jó az a keret felettébb. Mindentől függetlenül, azért ők képesek bárki ellen nyerni is, ez biztos, azonban a mutatott teljesítmény alapján joggal fog vonzani embereket a Kanadára kapható szép odds. Egy kombinációs szelón mondjuk én is el tudom képzelni, főleg ha belegondolunk, hogy a dánok és a svájciak vannak még hátra a finneknek, ahol a dánokat kötelező lesz verni a pontok miatt, de svájc ellen is mindig esélyesebben lehet jégre csúszni azért, mint egy mindenkori Kanada ellen. Ettől függetlenül én most ezt kihagyom ma, inkább nézőként élvezem.

Németország - Lengyelország

Ahogy írtam a németeknél már korábban, az elején letudták a nehezét és sorban jönnek a kötelező győzelmek ahhoz, hogy továbbjussanak. Ez is azok közé tartozik. Sajnos érték nincs a győzelmükbe, de még hendivel se sok, az elmúlt meccsek gólzáporai miatt pedig még az overeket is szépen levitték. Ezért nem is rakom én most a tippsorba, de elméletben itt is kinézhet egy szép győzelem, aki erre van ráállva.

Csehország - Nagy-Britannia

Sokat nem lehet erről a meccsről mondani. Elsőként biztos playoff résztvevő a vb-n Csehország, és bár hagyott némi kételyt olykor a játékuk, ez így is kötelező győzelem. Főleg, hogy a britek tegnap nagyon küzdöttek a dánok ellen, ami a gyengébb keretből biztos többet vett ki, mint a csehekből az egész könnyed győzelem. Érték nincs viszont sajnos nem igazán van a cseh opciókban, vagyis én nem találtam/kerestem annyira.

Franciaország - Szlovákia

Pontosan emiatt a meccs miatt nem is keresgéltem, vagy mentem bele további tippkeresésbe. Már azt hiszem az első meccsen a kazahok ellen sem értettem, hogy miért voltak esélyesek a franciák, és azóta sem látom, hogy miért van ekkora odds most pl. Szlovákiára. Aztán mindig benne van, hogy rámcáfolnak, de az eddigi teljesítmény alapján ez a francia csapat leginkább a kiesés ellen küzdöget, minthogy a szlovákokra ilyen "egészen kellemes" oddsot adnak egy számukra bőven esélyes mérkőzésen. Persze a jég csúszós, meg jégkorongban bármi megtörténhet, de én nagyon szívesen fogadom ezt a szorzót egy számomra jóval esélyesebb csapatra, aki ráadásul az első meccses pofon óta igencsak összekapva magát egészen magabiztosan teljesít. 

tipp
Dánia - Svájc 1X2 Svájc 1.36
Franciaország - Szlovákia 1X2 Szlovákia 1.31

1.78 | (8/10)

kapcsolódó meccsek

Dánia - Svájc

2024. 05. 18. 12:20 | vb, A csoport Tovább a meccshez

Franciaország - Szlovákia

2024. 05. 18. 20:20 | vb, B csoport Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
SDaniel91 2024-05-18 17:48:27
Köszönöm szépen a megerősìtést! :)
eden12 2024-05-18 16:19:28
Én megtippelem😁

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.18. 16:20
Kanada - Finnország
1X2
Döntetlen
4.60 5 - 3
Tét 500
Kihagyott nyeremény 2300
ToMMo 2024-05-19 08:30:15
Majdnem amúgy! Egész sokáig jól áltt ez az X téma :D
SDaniel91 2024-05-18 08:18:43
Kanada 3golt fog lőni?
ToMMo 2024-05-18 08:20:36
Hát ez egy nagyon jó kérdés...Attól függ mennyire akarnak ma játszani. :D Eddig minden meccsükön ütöttek annyit, persze az ellenfelek is gyengébbek voltak elvileg. Szerintem ütnek amúgy, igen.
SDaniel91 2024-05-18 08:31:28
Néztem én is ,hogy eddig mindig megvolt...hátha egy jó kis adok kapok lesz,és akkor meglesz

további tippjeink a Jégkorong világából

3-0-ról szépített az Oilers 3-2-re és ma otthon játszik McDavid csapata, érik a csoda?
3-0-ról szépített az Oilers 3-2-re és ma otthon játszik McDavid csapata, érik a csoda?
Furcsa párhuzamot vélünk felfedezni az NBA döntővel, ahol szintén 3-0-ra elhúzott az egyik csapat, majd egy nagy pofon után lezárta 4-1-gyel a párharcot. A 3-0 megvolt az NHL-ben is, majd a nagy pofon is, most pedig várjuk a lezárást.
Furcsa párhuzamot vélünk felfedezni az NBA döntővel, ahol szintén 3-0-ra elhúzott az egyik csapat, majd egy nagy pofon után lezárta 4-1-gyel a párharcot. A 3-0 megvolt az NHL-ben is, majd a nagy pofon is, most pedig várjuk a lezárást.
A cikkben a két major liga fináléval foglalkozunk, Boston-Dallas NBA és Florida-Edmonton NHL döntőket rendeznek! foto pixabay.com
A cikkben a két major liga fináléval foglalkozunk, Boston-Dallas NBA és Florida-Edmonton NHL döntőket rendeznek! foto pixabay.com