2024.01. 19.

Nagy tétes rovat 01.19. Elég volt a szenvedésből

Nagy tétes rovat 01.19. Elég volt a szenvedésből

Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek! Emlékeztek még azokra az időkre, amikor napi szinten ment a Tipplapon, a Nagy Tétes rovat? Megpróbálom újra feltámasztani ezt a cikksorozatot, bár nem minden napon fog érkezni. Csak olyan tippet hozok, amit nagyon erősnek érzek, keresgetés nélkül. Single ajánlat mindenképp, ami önmagában megér nagyobb összeget. Félreértés ne essék, a nagy tét nem azt jelenti, hogy mindenki szórja rá az összes vagyonát, mindenki igazítsa saját tárcájához és fogadási szokásaihoz. Csak egy egyszerű példával bemutatva, aki 1000 ft-os szelvényeket rak minden nap, annak pl. 5000ft-os single szelvényként is nagy tétesnek számít, nem azt akarom sugallni, hogy erre "százezreket" dobáljon. Ezeknek a tippeknek "zsigerből" kell jönni, nem a tippmixoldalt böngészve és még jobb, ha odds nélkül érezzük az ilyeneket.

Mérleg 84-39 (1,45 átlag odds)

Bayern gála, szép odds, ez a beszéd.

Blackhawks-Islanders Nhl

Islanders 2,5 gól felett

1,4

 

  • Islanders szurkolóként sokszor "ki tudom számolni", mikor, milyen eredményt játszanak, ma már nyerni kell, mert mélyen a csapat, betli lett a nyugati túra. Ha az utolsó állomás sem sikerül, az bizony gáz. Most játszanak a leggyengébb ellenfél ellen a négyből. Egyik találkozón sem sikerült elérni a 3 lőtt gólt...A szenvedés ahhoz vezetett, hogy kicsúsztak a playoffhelyekről is. Ezután fogadják a Dallas, Vegas duót, hát jobban teszik, ha ma nyernek, mert a két hazai találkozón sem várok sok jó tőlük, nagyon max 2 pontot. Éppen ezért ma durr bele mindent.
  • A Blackhaws is cefet szériában, úgy hoztak össze 4-15-t az elmúlt időkben, hogy december eleje óta nem nyertek egymás után kettőt, egyszer sem....Nem véletlen tanyáznak a liga alján, már csak a Sharks van mögöttük. A bajokat tetézi, hogy Bedard állkapocs törést szenvedett, pedig a sztártini nem fut rossz évet ebben a gyenge gárdában. Vannak más fontos sérültjeik is, elvileg Beauvillier sem játszhat, aki nemrég még az Islanders tagja volt, ám a Szigetlakók csereüzlete jól sikerült, anno Horvatot kapták a Canuckstól érte.
  • Az Islanders lesz, aki kijön a gödörből, ahhoz viszont kell legalább 3 lőtt gól, és az picivel jobban fizet, mint a meccs győztes opció. Így még egy betli esetén is van esély a nyerésre. Horvattól várom a pontokat, tegnap még olcsón megúszta a Chicago, annak ellenére, hogy gólt sem szerzett.

 

 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

 

 

tipp
Chicago - NY Islanders
Vendégcsapat - Gólszám 2,5 | Több, mint 2,5 | 1.40 | (10/10)

kapcsolódó meccs

Chicago - NY Islanders

2024. 01. 20. 02:30 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
bumm 2024-01-19 13:02:36
Guinea-Gambia H a mai nagytétes. Szerintem a reális szorzó 1,80 körül kéne legyen, ehhez képest 2,15-2,20 körülit adnak rá.
Két éve a negyeddöntőben meglepetésre Gambia nyert 1-0-ra egy kiegyenlített meccsen, szerintem jön a visszavágás és ezzel Guinea a csoportból tovább is jut, nem bízza a Szenegál elleni utolsó meccsre.
seantaylor21 2024-01-19 13:18:34
Legyen szerencséd. Én azt az afrika kupát kerülöm mint macska a forró parazsat . Bármire képesek kuvukiföldén és idén is volt már rá pár pelda

további tippjeink a Jégkorong világából