Szombati hoki csevegő

2018. Dec. 8.
ToMMo

Hétvégente nem csak a focistadionok dübörögnek, hanem rendszerint a jégkorong csarnokok is megtelnek, hiszen a legtöbb ligában ugyanúgy fordulók zajlanak. Most sincs ez másként, választék van tehát a tengerentúlon és innen is. Ki mit talál a legjobb opciónak?

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Őszintén megmondom nézegettem olyat mint mondjuk a Kladno rendes játékidőben. Vagy a Vienna, illetve még a Kazany és a Karpat ami vonzza a szemem. De eddig úgy isten igazából nem tudtam magam meggyőzni egyikről sem. Talán az éjszakai Ducks égés is benne van ebben. De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, hátha csak nem láttam meg valami jó meccset/opciót mára. :)

01559 1 Buffalo - Philadelphia H 1.70
A mérkőzés győztese - Buffalo
01258 1 San Antonio - Milwaukee V 1.80
A mérkőzés győztese - Milwaukee

Nekem mára az Alpok Ligából a Fassa - Valpusteria meccs Hendivel Vendég tűnik egy opciónak, illetve a KHL-ből a Novgorod Nyeftyehimik Over 4.5-re. Szerintem is jók lehetnek a Vienna és a Kazany meccsek is

Továbbá szintén az Alpok ligából a Renon/Ritten - Milánó meccs is jónak tűnik Hendivel. A vendégeknél elküldtek 5 játékost és kétlem, hogy a hazai jégen elég jó hokit játszó Renon/Ritten csapatával így feltudják venni a harcot. A 2 meccs kiad egy majdnem duplázó szorzót.

Szelvényem:
23063 1 Renon/Ritten - Milano H 1.30 Töröl
Hendikep -2,5 - Renon/Ritten -2,5
23591 1 Fassa - Val Pusteria V 1.50 Töröl
Hendikep 2,5 - Val Pusteria -2,5
Szorzó: 1.95

Szerintem ma a KHL-ben is benne van ma 2-3 Döntetlen .
Az NHL éjszaka"beborult",a finnek is zavaros eredményeket hoznak,a csehek és a németek sem megbízhatóak mostanság.Marad a "legtöbb gólos harmad"!

Sziasztok!

Tegnap újra meggyöződtem arról, hogy csak ránèzèsre nem lehet tippelni. Talán ma lesz időm hajnali nhl meccseket nèzni kiírni! Lehet visszatèrek a gyors tippekhez meg az egy meccsgyőztes opcióhoz!

Jó játékot!

Én ma valahogy az NHL-t akkor sem érzem. Az EU hokin szépen jöttek a dolgok legalább. Nem baj NHL is van más nap is. :D

Szépen lejöttek ma valóban az Európai porondon a tippek. Gratulálok a tippekért ToMMo. Holnap folytatás!

 

h i r d e t é s ▼