2019.11. 02.

Kézimunka: Horvátországi túrán a Ferencváros

Kézimunka: Horvátországi túrán a Ferencváros

Öt mérkőzést rendeznek ma a női Bajnokok Ligájában, köztük a Ferencváros horvátországi vendégjátékát. Nézzük mire mehetnek a fővárosi zöld-fehérek Kaproncán.

KÉZILABDA, BL, NŐI, A CSOPORT | 2019.11.02. 18:15
Podravka Kopvricnica-FTC

  • Elek Gábor tanítványai két kalkulálható vereséggel kezdték az idei Bajnokok Ligája szezont. Nem hiszen, hogy túl nagy meglepetés volt, hogy kikaptak a Kristiansandtól és a Metztől, hiszen mindkét gárda az előző évadban a budapesti F4 résztvevője volt. Legutóbb a horvát Podravkát fogadták az Érd Arénában, amelyen már elvárható volt a csapattól a győzelem. Az első félidőben még működött a horvátok Saracevic által kidolgozott taktikája, fordulás után azonban kijött a két gárda közti tudáskülönbség. A mai mérkőzés kulcsfontosságú a továbbjutás szempontjából és azt gondolom, hogy nem fog megremegni Lukács Vicáék lába.
tipp
Podravka Kopvricnica-FTC
FTC -1.5 | 1.90 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Jordi 2019-11-02 22:02:01
Miért nem elégedsz meg a Fradi győzelmével? :D
itamasi 2019-11-02 12:36:40
hello Kispáláys, tényleg csak jó szándékkal mondom, nézd át még egyszer ezt a posztot, mert van benne jó pár elütés, szóismétlés, ami miatt nehezen érthető. Egyébként a Kristiansand elleni idegenbeli meccsre nem vendéget mondtál? Így utólag tényleg nem meglepetés, hogy kikapott a Fradi.. :-) A Byasen tippedet vittem, ezt nem, vékonynak, bizonytalannak látom ezt a Fradit.

további tippjeink a Kézilabda világából

belépés

partnerek

címkék