Kosárlabda EuroCup: Szép lesz-e a búcsú a Cedevita háza táján?

2019. Feb. 6.
Skokova

A Cedevita Zagreb minden bizonnyal elbúcsúzik az Európa Kupától ma, ahol egy olyan meccsen fogadják a Zenit Szentpétervár kosárcsapatát, amely nem befolyásolja már a szezon hátralevő részét. A Cedevitának 14 ponttal kellene nyernie ahhoz, hogy a két csapat helyet cseréljen egymással a tabelán, vagy egy sima győzelem kell ahhoz, hogy a horvátok ne kerüljenek a legrosszabb 16 csapat közé a végelszámolásnál.

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, H CSOPORT
2019.02.06. 19:00
CEDEVITA ZAGREB - ZENIT SZENTPÉTERVÁR

  • Mindkét csapat elsődlegesen a legjobb pontszerzőire támaszkodik. A hazaiaknál ezt a posztot Jacob Pullen tölti be a maga 15,5-ös átlagával, míg a másik oldalon Philip Scrubb az elsődleges vezér a csapatban. Az ő párharcuk kimenetele döntő fontossággal bír a mérkőzés végeredménye szempontjából is. A Cedevitánál kiemelkedik még Cobbs 14,8 és Cook 12,2 pontátlagával, míg az orosz csapatnál Karasev 16,8-cal a legjobb pontszerző, mellett az imént említett Scrubb 12,3 és Reynolds 13,6 zárkózik föl
  • A két csapat legutóbb ezen csoportkör második játéknapján találkozott, ahol a Zenit 98-84-re nyerni tudott. Ez a remek győzelem elsősorban Jalen Reynolds félelmetes formájának volt köszönhető! Reynolds 14 hárompontost vágott be!! Emellett leszedett 9 lepattanót! Jacob Pullen hiába dobott 18-at a másik oldalon, kevés volt, ahogyan Justin Cobb 16-4-9-es mutatója sem volt elég.
  • A Cedevita igazi pontgyáros-rohanós csapat. Még egyetlen meccsen sem maradtak 80 pont alatt, pontátlaguk 83,5 de ettől a Zenit sem marad el sokkal a maga 82,3-ával! A Cedevitának meg kell állítania az orosz óriásokat, nem szabad engedni dobigálni olyan szabadon. Ha ez a védekezés jól szuperál majd, akkor esélyesek a győzelemre!
  • A másik oldalon Jalen Reynolds és Vladislav Trushkin jó teljesítménye kell majd. A Cedevita sora viszonylag rövid és amikor Andrija Stipanovic a védekezésért felelős első számú ember a padra ül pihenni, akkor kell rákapcsolni az oroszoknak és extra pontokkal tartani a meccset! Igazi taktikus-rohanós meccset várok sok ponttal, horvát győzelemmel.

TIPP: Cedevita -2,5 – 1,66

 

h i r d e t é s ▼