Kosárlabda Európa Kupa: Crvena Zvezda-tüzérségi bemutató lehet!

2019. Feb. 5.
Skokova

A második csoportkör hatodik fordulója van ma a kosárlabda Eurocupban, ahol az egyik legnehezebb csoportban a szerb Crvena Zvezda az Unicaja Malagát fogadja. A szerbek nagyon bosszantó egygólos vereségeket szenvedtek, valamint ennek a meccsnek az odavágóján is kikaptak öt egységgel, különösen fontos lesz szépen búcsúzni!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, G CSOPORT
2019.02.05. 18:45
CRVENA ZVEZDA - UNICAJA MALAGA

  • A Zvezdának nagy csalódás volt, hogy tavaly stabil Euroligásként nem sikerült megnyerni az Adria Ligát és így elvesztette a jogot, hogy a legjobbak között versenyezhessen. A második számú kosárlabda kupasorozatban azonban csak az lehetett a céljuk, hogy ott legyenek a végelszámolásnál és egy ilyen erős kerettel, előzetesen azt jósolták a szakemberek, hogy simán sikerülni kell. Azonban némi porszem csúszott a gépezetbe és nem így alakult. A Limoges-t otthon még simán verték kezdésre, utána azonban jött a mai ellenféltől, a Malagától való ötpontos vereség idegenben, majd szintén Spanyolhonban egy csúnya 16-pontos zakó Valenciában, de utána két egyetlen pontocskával történő vereség következett! Ez pedig nagyon bosszantó sorozat.
  • A Zvezda kerete idén is Euroligára való, Billy Baron és Joe Ragland személyében két kiváló tüzére van a csapatnak, egyes vélemények szerint soha ilyen jó triplázó még nem játszott a piros-fehéreknél, mint Baron. A visszatérő Zirbes, a rutinos Perperoglou és az elsősorban saját nevelésű szerb srácok pedig egy kiváló egységet alkotnak, ami miatt ez a Zvezda borzasztóan erős. És igen, erőseb, mint a mai ellenfele, amely inkább nevezhető kétarcúnak. Azt várom, hogy a szerb oroszlánbarlangban sokezer őrjöngő szurkoló a győzelembe hajtja a csapatot! Sima Zvezda-sikert várok!

TIPP: Crvena Zvezda (A mérkőzés győztese) - Odds: 1,65

 

Hozzászólások

Grat, ez is tökéletes volt, így tovább Mester! :) (105-89 sima)

 

h i r d e t é s ▼