Kosárlabda Európa Kupa: Stílusos győzelemmel búcsúzik a kupától az Ulm?

2019. Feb. 5.
Skokova

A kosárlabda Európa Kupa F-jelű csoportjának éllovasa a Lyon utazik ma a Ulmba, ahol bizony akár még a veretlenségét is elveszítheti. Ehhez persze a német csapatnak nagyon alaposan össze kell szednie magát, hiszen alapvetően a franciák jobb csapattal rendelkeznek. Sokat érhet a hazai csarnok, hendis tipp következik!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, F CSOPORT
2019.02.05. 18:45
ULM - ASVEL LYON-VILLEURBANNE

  • Az Európa Kupa utolsó körében az Ulm Frankfurtba látogatott és 15 pontos, magabiztos győzelmet aratott. Ez a siker jót tehetett az önbizalomnak és ne felejtsük, a németek bulldog természetűek, nem fogják feladni a meccset, akár van esély, akár nincs. Meg aztán milyen stílusos lenne egy szép győzelemmel búcsúzni! Az Ulm igazi fuss és dobd-csapat, az Európa Kupában 79,8-as pontátlaggal bírnak, ami még az Lokomotiv Kubanénál is jobb! Patrick Miller 14,0 Ismet Akpinar 10,6 és Javonte Green 13,6 kiemelkedik a csapatból.
  • A franciák magasan vezetnek és ez az előny bizony kényelmessé teheti őket. A legfontosabb hír a csapat háza tájáról, hogy sérülés után felépülőben van a csapat egyik kulcsjátékosa, Alexis Ajinca, aki minden bizonnyal több játékidőt kap, mint a múltkori Kuban-elleni győzelem napján. Akkor 10 pontot szerzett és négy lepattanót húzott le a kiváló játékos. Ajincát az Ulm egyik tankja, Bogdan Radosaljevic fogja akadályozni a pontszerzésben és a játékban, kemény csatát láthatnak a sportágat kedvelő nézők! A franciák oldalán jelen pillanatban Noua 11,6 Kalnietis 10,9 és Kahudi 10,3 a legjobb dobó.
  • A két csapat legutóbb Franciaországban igen szoros meccset játszottak, ahol végül négy egységgel nyert az ASVEL, de az Ulm végig pariban tudott lenni. Mindent összevetve, egy nagyon motivált dacos csapat fogadja a már továbbjutott Lyont és mindent megtesz, hogy győzelemmel búcsúzon. A franciák mentálisan nem lesznek topon, így a németek rájuk kényszeríthetik akaratukat. Hendivel a hazaiakat nyeretem! A képen Patrick Miller, a hazai csapat legjobb dobója. Azért nem lehet könnyű elé állni, ha lendületben van :D

TIPP: Ulm +5,5 (Hendikep 5,5) - Odds: 1,61

Hozzászólások

Szia!
Én mára ezt néztem ki a kinálatból a formák és helyezések alapján:
LE MANS - ANWIL WLOCLAWEK Le Mans -6,5 1,55

Szia!
Elvilg jó lehet, de azért nem becsülném le a lengyeleket.

 

h i r d e t é s ▼