Kosárlabda: Összeszedi magát a Chalon sur Saone?

2019. Feb. 4.
Skokova

Egy igazán szorosnak ígérkező meccset választottam a francia pontvadászatból, ahol a 8. helyezett Gravelines-Dunkerque fogadja a 13. Chalon sur Saone csapatát. Két támadásban jó alakulatról

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG
2019.02.04. 20:45
GRAVELINES - CHALON SUR SAONE

  • A Gravelaines nem támad rosszul, hiszen a 81,38-as pontátlaga meccsenként igazán remek mutató, viszont emellé kap 81,9-et szintén átlagban. Scott Wood, Myles Hesson remekül dob, Koffi és Smith pedig jó százalékban szedi a lepattanót. Egy tipikus run and shot-csapatról van szó tehát, akik védekezni is tudnak, ha kell, hiszen a kapott találatok tekintetében kifejezetten jól állnak!Márpedig szükség is lesz a masszív védelemre, hiszen a Chalon sokkal jobban támad a meccsei zömén.
  • A Chalon sur Saone mintegy 100 ponttal többet dobott a bajnokság eddigi 18 meccsén, ez pedig kiváló alap lehet egy jó meccshez, hiszen a két csapat védelme nagyjából egyforma! A Chalon három egymást követő vereség után legutóbb szép játékkal verte a Le Portelt, ami jó tett az önbizalomnak! A mai, idegenbeli meccsen a védekezésre kell jobban ügyelni, mert a pontokat dobálják rendesen, elsősorban az amerikaiak Palacios, Sanford és Riley vezetésével. Mindent összevetve egy igazán szoros meccset várok, ahol bármi lehet a kimenetel szempontjából, de nem várok nagy k ülönbséget. Éppen ezért a mentálisan jobbnak ítélt vendégek mellé teszem a hendit!

Tipp: Chalon sur Saone +6,5 - 1,62

 

Hozzászólások

Gratula a tipphez, ez gyönyörűen ült, 25 ponttal nyert a vendég!!!

Köszi szépen, és sok ilyen jó meglátást kívánok a továbbiakban is!!!

 

h i r d e t é s ▼