LNB: Szoros meccset várunk a Chalon és a Pau meccsén!

2019. Feb. 10.
Skokova

A Chalon sur Saone gödörben volt a bajnokságban, de az utóbbi időben összekapták magukat. Két nagyon szép győzelmen vannak túl, legutóbb a Gravelines Dunkerque kapott ki mintegy 25 ponttal, ráadásul hazai körülmények között, a mentálisan kiváló formában lévő Chalontól! Ma viszont a liga második legkeményebb védelme áll majd ellen a kiváló hazai támadóknak!

h i r d e t é s ▼

 

 

KOSÁRLABDA, FRANCIA BAJNOKSÁG
2019.02.10. 18:30
CHALON SUR SAONE - PAU ORTHEZ

  • Hiába van az Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez a második helyen a tabellán, a Chalon sur Saone mintegy 139 ponttal többet dobott a bajnokság eddigi 19 meccsén, ez pedig kiváló alap lehet egy jó meccshez. A Paunak viszont igen remek védelme van, csak a Dijon tud még ennél is zártabb, masszívabb falat a parkettra küldeni!
  • A Chalon három egymást követő vereség után legutóbb szép játékkal verte a Le Portelt, majd legutóbb már 25-tel a Dunkerque-et, ami jó tett az önbizalomnak! Palacios, Robinson és Pinault is kiválóan játszott, De Camara és Gelabale lepattanózása is nagyon fontos volt!  Viszont azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy két olyan csapat ellen győztek a hazaiak, amelyek több mint 200 ponttal többet kaptak, mint a mai vendégalakulat! A Pau védelme klasszisokkal többre képes, mint amivel legutóbb találkoztak a Chalon-játékosok. Azt várom, hogy a hazaiak ma nekirohannak a falnak és nem nagyon tudnak majd mit kezdeni vele. Szoros meccset várok, benne van az is, hogy pár ponttal nyernek a hazaiak, de itt a hendit oda merem rakni a vendégek mellé!

TIPP: Pau +5,5 – 1,62

 

h i r d e t é s ▼