Folytatódik a szikrázó párharc a Falco és a Szolnok között a döntőben!

2018. Jun. 12.
LebronBasket

Remek mérkőzést hozott az első találkozó! A fontos játékosait hiányolnia kellett a vendégeknek, Darrin Govens nem játszott és Váradi Benedek sem volt teljesen egészséges. A szolnoki oldalon viszont felépültek a sérültek és teljes kerettel vehették föl a harcot. Ma a második meccset Szombathelyen rendezik.

h i r d e t é s ▼

 

 

Hozzászólások

Valamit rosszul tudsz!!! Az idén egyedül az Olaj tudott nyerni Szombathelyen és szerintem ez ma is megismétlődik. Szoros mérkőzésen nyerni fog az Olaj, és csütörtökön már ünnepelhet. A válogatott játékosok pedig készülhetnek a selejtezőkre.

Így van. 2018.04.25. Falco-Szolnok 85-86

Na nem mintha a "ha eddig nem, akkor most sem" komolyan vehető érv lenne, de a tényeket azért nem illik ferdíteni...

Kedves Robert0603!

Itt üzennék neked, mert úgyis naponta olvasod a kosárlabdás cikkeket, talán jobban szem előtt lesz számodra, mint a tegnapi cikknél. Tegnap sajnos ismét peched volt, és a valószínűtlenül alakuló, ráadásul neked szerencsétlen eseményeket nem először próbálod meg bundával magyarázni, ami lehet, hogy a pénz bukásának a feldolgozását segíti, de előbbre biztosan nem visz. Gondold meg a következőket!

1. Senki nem fog európai topliga nagydöntőjében bundázni. Mind a presztízs, mind a játékosok karrierje, mind az itt forgó fizetések sokkal magasabb szinten vannak annál, minthogy ez megérje.

2. Kosárlabdában eleve sokkal-sokkal nehezebb kivitelezni a bundát, mint bármilyen más sportágban, a benne rejlő események számossága és a játék jellege miatt, ezt már egyszer korábban is írtam.

3. Fogadd el ezek helyett inkább azt az egyszerű tényt, hogy a kosárlabdában - szintén ahogy a múltkor is írtam - sokkal nagyobb lesz a véletlenfaktor, mint a többi sportágban. A lehető legritkább esetben lesz egyenletes a ponteloszlás és a dobószázalék még meccsen belül sem, és természetesen két meccs között sem. Éppen ezért fordulhat elő bármikor egy nagyobbnak számító meglepetés, vagy akár egy vártnál sokkal nagyobb arányú győzelem is, mint pl. a török döntő első meccsén a 40 pontos különbség. Ebből a megfelelő tanulság az, hogy a kimeneteleket kosárlabdában kerülni kell, ezzel szemben a dobószázalékok ingadozásával lehet és kell is számolni, és mivel 1 meccsen belül is bőven van annyi támadás és dobás, hogy ez már statisztikailag mérhető legyen, inkább ilyen szemmel nézz a kosárlabdára és próbálj menet közben elfogni pontszámos oddsokat underre vagy overre akkor, amikor túl jók vagy túl rosszak az addigi számok, persze ezt elsősorban szünetre időzítve.

4. Ha mindezt nem szeretnéd csinálni (mert mondjuk túl sok benne a matek) és minden észérv ellenére állandóan a bundában szeretnél hinni, akkor viszont ne tegyél egyáltalán, legalább pénzt és idegeskedést spórolsz... De inkább gondold át, amit írtam.

"Szrecsko Szekulovics, a sárga-feketék vezetőedzője elmondta, Govens, bár nincs 100 %-os állapotban, nagyon akar játszani. Kezdeni nem fog, de pár percre biztos, hogy beveti."

Ott van a Nagy győzelem! :D
Gratula aki fogta nagy oddson a hazait!
Hajrá Falco!!! :D

 

h i r d e t é s ▼